Benim babamın sevgi gösterme biçimi PARA VERMEK
Bir kerede canım kızım diye sevmedi beni :'(
Bir kerede canım kızım diye sevmedi beni :'(
bu her kızın sorunu hatta her eşin.
erkekler sevgılerını ıfade etme konusunda zayıflar senı sevıyorum dıyemez duygusunu bellı edemez kadınlar gıbı değillerdır ama ıçlerındekı sevgı o kadar büyüktürkı bunu bır bılesen baba sen benı böyle sev ama bellı etme dersın. ınan baban senın ıçın canını an olsun düşünmeden verır sen o kadar kuymetlısınkı onun ıçın senın gözünden bır damla yaş akar onun yüreğine bın damla. ama ne sen görürsün ne başkası. baba çok başka şey onun öfkesı bıle ınan senın sevgınden daha kıymetlı onun öfkesı bıle senın sevgınden daha merhametlı.
sen gıt babana sarıl öp ınan o senı kadar çok sevıyorkı onun senı sevdığı kadar kımse senı sevemıcek bu dunyada
Çünkü o dönemde çocuk sevenleri ayıplıyorlardı. Çocuk sevmek erkekliğin rakonuna tersti. Benim de babamla ilgili hatırlarım 2 ya da 3 tanedir.
Şimdi akranlarıma bakıyorum onlar da aynı yoldan gidiyorlar. Kendilerinde sevilmemiş çünkü.
Babalar öyledir.
Onlar yoklukla büyükleri için sizler bizler yaşamayın istiyorlar. Sevgilerini böyle gösterebiliyorlar.
Sen sev onu. Git sarıl boynuna muzurluk yap. Önce kızar filan ama sonra sonra yumuşar o da
Babam bize sevgisini gösterir hic banada sormadi kizm nasilsin die ama ben babama cok düşkünüm onu memnun etmek icin ugrasirim ama babam beni kardeslerimin yanında kötü davranır benm soyledigim hic birseyi dinlemez ama kimse yokken bana sen benim arkadasmsin der. Nie anlattim bilmiyorm ama zoruma giden okadar cok seyler yasattiki bana ama kizamiyorm.
Çok şükür babam sevgisini belli eden biri. Çok seviyorum onu.
Cevap
16Cevap
Ben 3 yaşımdan beri babasızım.
Ve sizin ''harçlık'' olarak tanımladığınız şeye ben ''maaş'' diyordum.
Yani şükretmesini bilin. baba dediģinin gölgesi bile yeter..
simdi hakkini yemiyem arada sirada babam sevgisini belli ediyordu ama erkekler bu konuda biraz zorlaniyor sanirim. Kucukken mutlaka sevgisini gostermisdir.
Kendi çocukluklarında görmediklerini çocuklarına göstermemeye yemin etmiş gibiler. O yüzden zeka yerine bilinçaltı diye illet bir şeyi kullandıkları için sevgilerini belli etme gereği duymuyorlar.
Sevmesini öğretmemişler bazı insanlara... Benim babam da öyleydi biraz.
Bu devirde herşey para 😃 adam gerçek anlamda seviyor seni demekki
Babam benim icin òldü
Ama Şu an cocuklarima babalik cok iyi yapiyorum.
benim babam çok sever ama gösteremez biliyorum sevgisini genelde para vererek gösterirdi :) ama ben babamı çok seviyorum
vallahi bende bilmiyorum
Herkes sevgisini gösteremez
insan çocuğunu niye sevmez ki
cunki kendi babasindan oyle gormusdur
bılemme ama benım babamda ayını :)
a. k bana para bile vermiyo
babaya gore degisir
Bir aralar kanka gibiydik
Etmesinler
otorite gider
Bana cnku
Benimki ediyordu