Çocuk & Ebeveyn Bazı babalar, neden çocuklarına çok sevdiklerini söylemezler? sevgiEmektirr Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazı babalar, neden çocuklarına çok sevdiklerini söylemezler? Bazı babalar, neden çocuklarına çok sevdiklerini söylemezler? Cevapla Babalık Soruları Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Sevmedikleri için. 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gösterilmeyen sevgi için edebiyat yapmıcam. Gösterilmeyen sevgi sevgi değildir. Bu gibi söylemlerin arkasına sığınmakta saçmalık. Göstermiryorsa söylemiyorsa sevmiyordur. 0 1 Yorumla sevgiEmektirr +1 yıl senin bana gösteriyor mu sevgisini Yorumla
Mavigözlüüü Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Babamda söylemezdi ama anlardım sevdiğini simdi yaşlanınca hergun söylüyor. Kızım seni çok seviyorum iyi ki varsın diyor 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 343 cevap paylaştı. Geçmişten günümüze gelen baba figüründen dolayı olsa gerek.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevmedikleri için.
Gösterilmeyen sevgi için edebiyat yapmıcam. Gösterilmeyen sevgi sevgi değildir. Bu gibi söylemlerin arkasına sığınmakta saçmalık. Göstermiryorsa söylemiyorsa sevmiyordur.
senin bana gösteriyor mu sevgisini
Babamda söylemezdi ama anlardım sevdiğini simdi yaşlanınca hergun söylüyor. Kızım seni çok seviyorum iyi ki varsın diyor
Geçmişten günümüze gelen baba figüründen dolayı olsa gerek..
Kanser baba kitlesi onlar
Söylemez ama hissettirir bazıları.