Yeri daraldığı için eskisi kadar sık hareket etmeyebilir ama hatırladığım kadarıyla benim doktorum günde 10 kere hareket ettiyse sıkıntı yoktur demişti. Psikolojik bir problemin ve sağlıksal açıdan sıkıntınız yoksa normal doğum öneririm. Ben doğum yaptığımın ertesi günü ayağa kalkmıştım rahat geçmişti doğum sonrası dönemim.
Yeri daraldı, suyunuz da git gide ona yetmemeye başlıyor. Haliyle hareketlerinde de bir durgunluk olması normal gibi geldi bana. Allah analı babalı büyütsün :))
Ayyyy ne guzel, tebrik ediyorum sizi anne adayi :) Hareketleri azalir yeri dar geldigi ve doguma hazirlandigi icin. Umarim normal dogum yaparsiniz cunku o ani yasamak, bebeginizi hemen kucaginiza almak bambaska bir duygu. Ayrica dogum heyecani degil de anne olma ve kanindan canindan bir bebis sahibi olma heyecanini dusunun, orgu orun stres atar ;) Allah yardimciniz olsun 🤗😊😊
O artık büyüdü annesi 😌 Hareket etmesi için olan alanı daraldı. Bu yüzden sakinleşti. Ama yine de çok heyecan yapma bu ona da geçer. Tekmelere maruz kalabilirsin. Umarım sorunsuz bir doğum yaşarsınız. Rabbim hayırlı evlat kılsın.
Bebegin gelisimi tamamlandigi icin anne karninda harekeyt edecek pek alani kalmiyor bu yüzden daha az hissedilir hareketleri.. daha dogrusu rahat hareket edemez .
Başka şeylerle ilgilen mesala bir orgu falan başla ya da . Yürüyüş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
20.11.2016 tariinden sonra sezeryanla yapılan her doğumda, sgk nın hastaneye ödeyeceği tutarı önce hasta sgk ya ödeyecek sonra sgk hastaneye aktarıcakmış. çok sevindim bu duruma. umarım sezeryan artık azalır. sezeyan doğum şekli değil. ameliyattır.
Tamam da gerekli olduğu pek çok durum var. Sonuçta bu bebeğin bir şekilde doğması gerekiyor, sezeryan doğum kabul edilmeyebilir ama sonuçta bebek doğuyor. Psikolojik olarak anne normal doğum için de uygun olmayabilir, bu durumlarda sezeryan kullanılabilir.
En İyi Cevaplar