Hamilelik 23 haftalık gebelikte bebek hareketlerinde azalma?

23 haftalık Hamilelikte bebek hareketlerinde azalma olan oldumu arkadaşlar lütfen yardım edin bebeğim bir haftadır nerdeyse hiç hareket etmiyor desem yeridir birden bire hareketleri kısıtlandı doktora dün gittim ve herşey gayet yolunda görünüyor ama hareketleri inanılmaz azaldı doktora söyledim hissetmiyor olabilirsin dedi çünkü daha küçük dedi ama bu öyle değil ben bebeğimi okadar rahat hissediyordum ki şimdi inanılmaz korkmaya başladım her yolu denedim çikolata tatlı uzanma dinlenme hareket etme herşeyi denedim ama yok ne olur yardım edin böyle bir süreç atlatan oldumu. artık bebeğimi inanılmaz merak ediyorum acaba doktorumun fark etmedi birşey olabilirmi diye ama doktorum baya ilgilidir saolsun yinede bir türlü dayanamıyorum işte artık hareket etsin istiyorum neyse çok uzattım okuduysanız buraya kadar çok teşekkür ederim lütfen beni kendi tecrübelerinizle bildiklerinizle bilgilendirirseniz çok mutlu olurum allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin evladımı allahım bana sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin ve benim gibi tüm hamilelerin evlatlarını allahım ellerine sağlıkla almayı nasip etsin İNŞALLAH..
Hamilelik 23 haftalık gebelikte bebek hareketlerinde azalma?