26 eylül adetimin ilk günü.
Doktorun deyimine göre 8 haftalık hamileyim. Ultrason görüntüsü ayrıntıda. Bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi?
26 eylül adetimin ilk günü.

Bebeğinin boyuna göre 8+2 haftalık görünüyor şuanda da. Cinsiyeti genelde 14. haftada belli olur. Nadiren 12 13 haftalıkken kesin olmayarak söyleyen doktorlar da var ama geneli 14 haftayı bekler. Bazen daha da uzar cinsiyetten emin olma süresi tabi. Kahverengi göz baskın gendir genelde. Kahverengi olması daha muhtemel ama yine de mavi gözlü olma ihtimali de var tabiki babasından dolayı.
Teşekkür ederim cevabınız için. Benim ilk cinsel ilişkim evliliğiöden 3 ay sonra 25 eylülde oldu 26 eylülde adet oldum bekaretimi kaybetmeden önce denerken mi hamile kaldım yani...
Bekaretinizi kaybettiğiniz için kanamanız olmuş olabilir ve siz de adet sanmışsınızdır belki. Tarihe göre aşağı yukarı ilk birlikteliğinizde hamile kalmışsınız gibi görünüyor. Bu tarihlerde oynama olabiliyor geç döllenme vs gibi sebeplerden ama ultrason görüntüsüne göre öyle gibi. Tabi doktor olmadığım için çok net bilgi verme şansım yok malesef. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim sağolun..
:) bebek 190 boyunda ela gözlü sarı saçlı saçları at kuyrugu olacak, bir kolu bir kolundan uzun olacak, burnu uzun dudakları küçük olacak, tek ayağının serce parmağı büyük olcak, vee cocuk un burcu boğa olacakkkk
( şaka bir yana, nerden bilelim biz? doktormuyuz)
Doğum yapanlar biliyor gerçekten öyle demeyin benim ilk hamileliğim daha. Belki bilen vardır diye sordum.
Annesi 1.75 boyu uzın olursa şaşırmam bu arada 😊
senin ailede üst nesillerden var mı mavi veya yeşil göz? kahverengi baskındır o yüzden kendin kahverengi gözlüsündür ama taşıyor olabilirsin ailende varsa
Annemin babası yani dedem yeşil gözlüymüş bir kaç kuzenimde mavi yeşil gözlü. Aile de kızıllık da var kız kardeşim kızıl saçlı. Benim gözlerimdede yeşil çizgiler var menekşe gözlü der annem babam bana menekşe yaprağı gibi yeşil çizgiler var net değil pek ama var. Annem babam kardeşlerim çok koyu kahverengi gözlü bir tek ben böyleyim
Teşekkür ederim sağlıklı olsun inşallah önemli değil 😊
doktorundan daha iyi bilecek birini mi ariyorsun burada... en doğrusunu cocugu yaptığın kişi, sen ve doktorun bilebilir
Ya ama anlamadığım konu ilk ilişkimi evlendiktwn 3 ay sonra 25 eylülde yaşadım 26 eylülde adet oldum hemen mi olmuş yani bebek
sonrasında? kaç gün sonra yeniden ilişkiye girdiniz?
adet öncesi ve adet dönemi ve bir hafta sonrası hamilelik riski fazla olan sizlerinde çok istekli arzulu olduklari donem zaten
Adet bittikten sonra hemen her gün çünkü zar kanamam ilk 10 sefer sürdü kanadı
belki de adet öncesi dediğinde zar kanamasiydi
nasıl bir zarmış? bir kere kanar biter o ne öyle?
peki adetin kaç gün surdu
Benim zar yapımla alakalı heralde 1 2 ekim gibi bitti adet
adetliyken yaptınız mi? her seferinde içine mi boşaldı? ilki dahil
Adet olurken hayır ama diğer seferler sürtünmeden canım acıdığı için içine oldu evet
adetle kanamayı nasıl âyirtettin?
sıkıntılı bir doneme denk gelmiş tamda...
hangi pozisyonda yaptıniz genelde?
hamile kalmak icin uygun pozisyonlar var... içine boşalıp o s3kilde yattiysan spermerin rahime ulasmasi daha cabuk ve kolay olur
Ben altta o üstte. Adını bilmiyorum pozisyonun
misyoner... bacaklarının arasına girip yaptı değil mi
Evet
o şekilde içine boşaldı ve öylece yattiysan kalman çok yuksek ihtimal
kanama bile olsa rahim ağzı açık ve direk rahim üzerine boşalmıştır birsure o şekilde Yatman yeterli... hep mi ayni şekilde yaptiniz
Neyse artık bakalım hayırlısı olsun
evet evlisiniz değil mi
Evet 5 buçuk aylık
sorun yok ozaman... birkaç gün önce veya birkaç gun sonra... günü biraz karisik olacak...
peki 5 buçuk aylık evlisin yeni mi ilişkiye girdiniz? neden bu kadar geç oldu?
Öyle onu bir türlü bilemeyeceğim heralde
Korktum çünkü 3 ay sonra oldu işte ilk
nedir seni bu kadar korkutan? esin de çok kaba biri midir? insan alistirir yumuşatır? resmen parçalamış seni on gün kanamami olur?
Hayır tam aksine eşim çok anlayışlı. Seni çok seviyorum istersen hiç olmasın önemli değil cinsellik demek değil evlilik derdi sürekli ben olsun istedim. Benim zarım alttan yukarı uzundu ve kalındı eti. Eşim beni incitmemek için dikkat etti tam yırtılmadı o yüzden her seferinde bir daha kanadı ama canım yanmadı ilk sefer çok az sızladı sağ ayağıma kıramp girdi sadece o kadar
geçmiş olsun... ama keşke ilk günden hamile kalmamış olsaydın...
cinselliğin ve sexin ne olduğunu öğrenir anlardin. azicik hazzina tadına varirdin...
peki sen hic bosaldin mi?
Neden soruyorsunuz sizi kırmak istemiyorum ama fazla özele girmekteb hoşlanmıyorum.
tabiki saygı duyuyorum... cinsellik korkulacak kacilacak birşey değildir... çiftleri birbirine bağlar... aksine daha güçlü baglariniz olur.. bu yüzden sordum
Öyle tabi ki
çocuk icin biraz acele etmissiniz
Bilerek olmadı ki
himm... gencliginizin tadını cikarmaliydiniz... hamilelik ve çocuk sureci sizi birbirinizden biraz uzaklastiracak
Umarım öyle olmaz...
ahhh iste... orası pek öyle değil... hamile kadın masumdur, melekdir, çocuğun annesidir erkeklerin gözüne pek Seksi görünmez, cinsel açıdan istek uyandırmaz... çocuğunun emdiği gogusu öpmek İstemez... ne bileyim bunun gibi birçok sebepten so
Bende bir kaç yıl istemiyordum ama oldu şans işte ne yapayım aldırma gibi bir konu asla konu değil olamaz da keşke olmasaydı demeye de kıyamıyorum ki...
denmez tabiki... allahım sağlıklı etsin... bu dönemlerde erkeklerin gözü dışarıdaki kadınlara kayar... çünkü sen ona cinsel olarak yardımcı olamayacaksin... ne kadar yok öyle yok boyle denilsede durum içten içe böyledir...
doktor birşey söyledi mi ilişki olarak
Hayır söylemedi ama hemen her gün olan vinsel ilişki 3 günde bire düştü abdestli olmak istiyorum dedi nedeni bu dedi ama bilmiyorum. Dışarı bakacak biri değil bakarsa da beni kaybedeceğini bilir çünkü en hassas olduğum ve binlerce kere uyardığım bir konu bu yalarsa sonuçlarına katlanor arkama bile bakmam bu evi eşyaları balyozla yıkar giderim eyvallahım yok. O yoksa başkası olur. Bir sürü isteyenim içinden ona geldim sevdim aşık oldum diye
kusura bakma ben fitne sokmuş gibi oldum aklına... ama bir erkek olarak durum boyle oluyor... ben evlenmeden önce cinsel olarak bayağı bir yasanmis hikayem vardı... evlendikten sonra 2 yila yakin çocuk dusunmedik
hamileliğin 3. ayından başladı çocuk 1 yaşına girene kadar nerdeyse eşime cinsel anlamda hic dokunmadim
nerdeyse 1,5 yıl
evliliğin ilk yılı çok önemli... genelde ana kuzusu erkeklerin ilk günden eşlerini hamile bırakmaları meşhurdur.. ya da erkek zengin kız parası için aldıysa ilk günden hamile kalmaya çalışır... erkek de anasının dedigini yaptığı icin ilk günden boyle olur... çok ince kibar yumuşak bir es olur ana kuzusu erkekler...
Bizim durumumuz çok farklı babam evliliğimizi istemedi. Beni ilk defa dövdü yere düştüm bayıldım yine o dedim. Düğünümde bir şey takılmadı istemedim de zaten ne 5 i bir yerde ne gerdek gecesi hediyesi ne mehir... Zengin bir ailenin çocuğuyum onun asgari maaşıyla kirada oturmaya geldim. Okula bile özel servisle giden ben onunla her yere yürüyorum. Motorsikletimiz bile yok. Evlendiğimden beri kendime bir atlet bile almadım. Ayakkabım yok ama almıyorum. Geçenlerde gezerken hatta o gün benim doğum günümdü botu yoktu bot bependi kendine al aşkım üşüme kışın dedim bütçemizden fazlaydı ama al dedim. Sana da alalım dedi benim botum var dedim. 4 yıl önce aldığım yanları açılmış ayakkabıyı giyiyorum. Fedakarlık büyük yürek ister. Dünya malından kredi kartlarından çok seviyorum ben onu. O hala açık lise okuyor ben eczacıyım ve evde oturuyorum. Ama onu hiç hor görmedim. Buna rağmen yaparsa ona hakkımı helal etmem. Ve onda o kadar hakkım var ki haram edersem yatacak yeri yok...
O o botu alırken benim ayağımda altı delik bir ayakkabı vardı ve ben ona ayağıma taş kaçtığını hiç farkettirmedim
yasin kaç bilmiyorum..! hangi sehirdesin?
ne kadar fedakar olursan ol, o konu bambaşka bir konu... imparatorluklar bile bir kadın yüzünden son bulmusken, savaşla kazanilamayan şeyler yatakta elde edilmiştir... evliya sa farketmez...
Neyse ne bunu buraya yazmam. Yardıma da ihtiyacım yok zaten...
Annesine hiç düşkün değil. Babası ailesini eşim 4 aylık bebekken bırakıp yurt dışına gitmiş annesi tek büyütmüş. Annesi ile anlaşamıyorlar genelde bilmiyorum. Ailem anası babası belli değil dediler ben bir yıl nişanlı kaldık her gün aileme kızıp bağıtıp onu savundum. Ama o bir kere bana şiddet uyguladı. Şiddet denir mi bilmiyorum boğazımı sıktı ve kolumu sıktı sus dedi ve o zamanlar hamileliğimin 1 2. Haftalarıymış. Unuttum ama aklıma gelince çok üzülüyorum hak etmedim çünkü
seni büyük takdir ettim...
24 yaşındayım
evet buraya yazma hatta burda yazdijlârimizin hepsini sil... ok
Silinmiyor ki
yazmak istersen 0505 616 50 13 whatsupp tan yazisabiliriz... dertleşmek veya konuşmak istersen... aklına birşey takılırsa sorabilirsin her konuda...
numarami ekle bana whatsupp dan yaz... bu soruyu komple kaldır...
herkes bu kadar ozelini okumasin
Teşekkür ederim ama eşim bakıyor whatsapp ıma yazamam bu kadarını ona haksızlık sayarım aldatmış gibi. Yanlış anlamayın hassasım biraz
bir daha takdir ettim seni...
Teşekkür ederim
buraya kadar güzel... ama bence yinede kaldır bu soruyu...
bana ulaşıp ulasmamak yazıp yazmamak senin tercihin
Sorulan soru silinmiyor.
kaldirilir
Cevap
10Cevap
😁 ben doğum yaptığımda ks neredeydi.
Benim tahminim gözler kahve rengi olacak oğlan.
Cinsiyeti belli 4-5 aydan sonra belli olur
Nubdan keseden anlayanlar oluyormuş ondan sordum 😊
16 hafTda garanti kesin cinsiyet beli olur.
Yumurtlanmanin kacinci gunu iliskiye girdiniz son gununde girmis isen oglan olma ihtimali daha yuksek
Allah bebegini saglikli dogurmani nasip etsin
Biz evlendikten 3 ay sonra ilk defa 25 eylülde birliktwlik yaşadık 26 eylülde adet oldum. Adet bitiminden sonra hemen her gün oldu yani belli bir gün fikrim yok ki
Ozmn kiz olma ihtimali daha yuksek
Olsun ya sağlıklı olsun da önemli değil sadece meraktan soruyorum 😊
Erkek bu maşallah göz büyük ihtimal açık kahve olur Allah nazardan esirgesin
Amin inşallah Teşekkürler 😊
Son afetinin ilk günü gebelik sayılmıyo. adet bittikten sonra 10gün kadar mayalanma olmaz. Ben 8 haftalık hesabladım. Allah sağlıkşa kucağınıza almayı nasip etsin
Doktor öyle söylemişti teşekkür ederim
Rica ederim
Genlerinize bağlı olarak değişir. Eğer taşıyıcı mavi gözlük geninizde varsa bebeğinizin gözleri babasının ki gibi mavi olabilir. İçime erkek doğdu valla <3 Allah analı babalı büyütsün maşallah
Teşekkürler sağlıklı olsun önemli değil hiç bir şey sadece bende ki merak 😊 Allah razı olsun 😊
Şükret çoçuğun olduğu için bence gerisini salla sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Teşekkür ederim myle tabi
İkinizde kesin çok yakışıklı ve güzelsiniz çok güzel gizleriniz flan bebek kesin güzel yakışıklı olur ablam
8 week 2day ☺️ Orda yazıyo işte 8hafta 2günlük diye 😀
Şimdi gördüm ben onu yeni geldim de hastaneden aç gittim birde dikkat etmemişim ama onu soruyorum zaten ilk ilişkimi evliliğimden 3 ay sonra 25 eylülde yaşadım 26 eylülde adet oldum hemen mi hamile kaldım yani onu anlamadım
Adet olduysan nasıl hamile kaldın
Bilmiyorum işte onu anlamadım bende tıbben adetin ilk günü gebeliğin ilk günü sayılırmış
Evet aynen öyle doktora sor artık
İnşallah gözleri mavi olur diyelim. Dışkı rengi kahverengi olmaz. Deniz mavisi olur inşallah
Yav he he
Cinsiyet 4. ayın sonunda belli olur, yüksek oranda tutturan Çin takvimine bakabilirsiniz. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsun 😊
%50 kahverengi %50 yeşil/mavi olabilir
Teşekkür ederim hayırlısı 😊
Cidden göz rengine mi takıyorsunuz ya?
Sadece merak çirkin de olsa çok severim onu ama sabırsızlanıyorum çok 😊
Kahverengi gözlü olan tipsiz mi oluyor pardon?
Hayır herkes benim gözlerime bayılır maviden daha çekici olduğu bir gerçek ama sevdiğim adamla bizim ortak noktamız o sadece heyecanlıyım.
Henüz yeni. Renkli göz gen ile alakalı.. Bence kız
Teşekkür ederim..
Göz rengi pembe olur.
kafan mi guzel troll musun, ciddi misin?
Hahaha biz nerden bilcez ya :)
elindeki sonuçta yazıyor 8 week 2 day diye..
Aa yeni gördüm evet kusura bakmayın
Erkek olursa tolga kız olursa tolgagül
erkek olacak
İçinizden geldiği için mi böyle dediniz yoksa bir sebebi var mı
içimden geldi hissettim
Peki sağlıklı olsun inşallah. Teşekkür ederiz
Mavi gözlü kız 😂😂
Hayırlısı olsun 😊
ashdhfj istemsiz güldüm
popon açık ona güldün galiba ama maalesef popon bakılamayacak kadar çirkin...
Hayirli olsun :)
Teşekkür ederim 😊
hiç anlamam
Hayırlı olsun
Amin inşallah Teşekkürler
gozun aydin
Teşekkür ederim 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar