Arkadaşlar bu ultrason görüntüsü rahmimi gösteriyo ve gösteriyosa gebelik olsa burada görülür müydü? Bilen varsa yardımcı olsun lütfenn

Herhangi bise gozukmuyor gibi lakin neden bukadr cok yakindan cekmisler anlamadim. Muane ederken sana bise demedilermi bide baktinmi monitore. Kistte olabilir miyomda olabalir yumurtalikta olabilir bence yine git kontorele kasiklarim agriyor dersin baksinlar belki bise vardir
Polikistik over varmış onu söyledi monitere baktım aynılarını gördüm fazla bir şeyde anlamıyorum ben bu görüntülerden. Ya bu karından ultrasondu ilişkiden 3-4 ay geçti nerdeyse bir şey olsa görürler miydi her türlü? Onu merak ediyorum
Gorurlerdi tabikide emin degilsen ozele git.
Bebek önce su damladı sonra zeytin sonra portakal bğyüklüğünde büyüyerek gider böyle bilemeyiz idrar tahliline bakalım.
3,5 ay geçti ama şüphelendiğim ilişkiden?
çeken kişiye soraydın ya burada soracağına mal boku
inşallah hamile kalırsın da ailen amca çocuklarına vurdurur seni :D
ne kadar kotu kalplisin sen bir insanin ne yasadigini burdan nasil bilebilirsin ki
Hamile değilsin şu an hiçbir şey görünmüyor fakat yine de daha detaylı bilgi için bir doktora danış...
Cevap
6Cevap
yok canım merak etme yorumlara baktım hele ki 3.5 ay geçmiş öyle olsa bebek baya baya belli olurdu
Peki bu fotoğrafı olan rahim görüntüsü mü sence? Ben onu anlayamadım:(
sanmam ama emin de değilim sana yanlış bilgi vermek istemem. Eğer rahimse bile dediğin gibi 3.5 ay olduysa eğer içinde çoktan küçükte olsa bir yuvarlak bir şey olması gerekir hamileysen. Benim 5 haftalıkken henüz içinde bir yuvarlak şeklinde belliydi ama yinede için rahat değilse bir test yapabilirsin
Yaptım test kan testi bile yaptırdım hep negatif ama bir inanamıyorum ben:(
Bu ultrasonu çeken doktor körmü olmuş. Biz beden bilelim burdan doğru
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı bir evlat olur inşallah :)
Hakkında hayırlısı olsun yok galiba
Doktor değilim bilemiycem
Teşekkürler
Bebek içine kaçmış 😄
degilsin erken olsa bile kesesi görünürdü
Ya bir de benim merak ettiğim bu rahim görüntüsü mü yumurtalık falan mı onu anlayamadım:(
o kadarini bilmiyorum hamile oldugumdan hamile olsaydin nasil görünürdü onu bildigimden hamile olmadigini anladim ama yoksa burda neyi cekmisler hic bir fikrim yok, sana bisey demedilermi?
bu görüntüyü veren bir şey demedimi
Tek başıma gidemediğim için sormadım
Sanki rahîm kanseri var gibi😨😨
Doktora gönder
Hemde erkek bebek
Bence yok
Özelden bişey dicem 2 dakika takip isteği gönder
gebesin
Anlayamazsın
Neden
Görünmez küçükse nedeni bu
İlişkiden 3-4 ay geçmiş hali ama bu
Görünmeme ihtimali var kan testi yaptır
İlişkiden o kadar zaman geçmiş. Hayır hamilelik yok.
@Kış-Güneşim peki bu rahim görüntüsü mü? Yumurtalık falan mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar