Merhabalar. Ne kadar süre sonra gebeliğinizi öğrendiniz? Bu süreçte hangi belirtileri yaşadınız? Ne zaman test yaptınız.. beni aydınlatın..

Büyük oğlumu 5., küçük oğlumu 3. Haftada farkettim. Doktor bile şaşırdı, aaa yeni yerleşmiş buuuu dedi. Zira ilk iki hafta yumurtanın döllenmemiş halidir :))) ben hassasım biraz. Vücudumun kokusundan, sağ rahmetin sağ tarafında durup dururken ortaya çıkan acıdan anlarım.
Regl ağrısına ilave olarak sol kasığımda değişik bir ağrı vardı. Regl olmam gereken günde test yapmıştım ben düzensizlik sorunum olduğu için. Testi yapmamdaki tek etken o hissettiğim farklı ağrı olmuştu. Nitekim de çift çizgiyi gördüm. Hakkınızda hayırlısı olun inşallah.
Belirli şeyler ne kadar süre ilişki yaşandığı ns bağlı
Cevap
2Cevap
Ben de supheleniyorum 2haftadr. su emin olamamak ne kotu regl olmama da bir hafta var gecikme olmadan test ise yaramiyor diyorlar. Cocuk istemiyorum ya az midem bulansa tedirgin oluyorum ama bas donmesi de hissediyorum.
göğüsler de hasasiyet, yorgunluk, mide bulantısı, baş ağrısı, duygusal değişiklikler vs. erken gebelik belirtileridir
planlanan bu genelinde 3 hafta içinde öğrenilebilir aslında.
Erken gebelik kusma bulantı baş dönmesi ve adet gecikmesi yaklaşık 2 ay
Normalde ilk adet zamanı yani birinci ayında belli olur
Benim bildiğim kadarıyla 1 aylık hamile olunca anlaşılır. Ama kan testiyle daha çabuk ta olabilir
Pembe yakışmış
@parlementmavisi hangi pembe?
Aynadaki askılı
@parlementmavisi aslında beyaz ama az ışık olduğu için pembe görünüyor
Tülün içindeki yaa pembe işte
Adet gelmiyorsa 1 hafta sonrasında test yaparsın diye biliyorum 😂
Herkeste farklı olabilir ama adetin geçneden test yapma ama genelde haksizlik olur
15 gün sonra kan testiyle belirli olur
Bir buçuk aylikken ogrendim
İlk mide bulantisi. Sonra adet de gecikince 👶
3 hafta sonra mide bulantisi başlar
sor
eşimle seviştik ama içine sokma falan olmadı prazarvatif kullandı ama bosaldiktan sonra çıkmış dolu şekilde buldu hemen doğum kontör hapı kullandım 27 saat sonrada ella bir şey olmaz demi 6 ay öncede sorar gitmiştim doğal yollarla çocuğun olmaz dedi ama korkuyorum bir şey olmaz demi
ne zaman oldu bu?
dogal yollarla cocugun neden olmaz dedi doktor
doktor olmaz demis. hem de ella icmissin bisi olmaz galiba. sen yine de 15 gun sonra test yap
ella icmissin etkili diyorlar. beklemekten baska yapcak bisi yok. ama yoktur bence yine de test yap
yok adet olursan zaten hamile degilsindir
2 hafta sonra kan testi yaptır
Regl günü gecikince test yapıyorlar işte
bekarım bilmiyorm :)
bir şey sorabilirmiyim
Bu test seninmi adetin geçtimi
Bilmiyorum
Bebekmi geliyo
Ay çok heyecanlı🙊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar