Bebeğim 7 aylık çok seviyorum onu. Destek yastıkların içine oturtuyorum ama mama sandalyesinden düşer diye de korkuyorum. Siz oturtuyor musunuz?

7 aylık bir bebeğin desteksiz bir şekilde oturması gerekiyor ek gıdaya geçme dönemi bence rahatlıkla oturabilir mama sandalyelerinde kemerleri olması gerekiyor zaten bebeği sabitlemek için bence bir sakıncası yok
7 aylık bebek kocaman olmuş artık oturabilir arkasina küçük ince bir yastık koy ve öyle yemek yedir artık ve 8. ayda önüne minik minik lokmalar koyabilirsin kendisi yiyebilir
Biraz erken gibi duruyor sanki ama..
Bilemedim yine de...
İsmi nedir bebisin?
Cevap
5Cevap
Hayır daha erken eğer kendisi tutamıyorsa bellini yani sen oturmadan o zamani gelip oturacak.
Gereksiz acele etme o sandalyeye 3 yılla kadar otura bilir.
Mamasini böyle tam yatmadan kafası kalkık bir şekilde oturup yiye bilir
Oturur canim hic bisi olmaz ama fikkat et asagi falab sarkmasn hareketli bebisse kokulu kokulu opuyorum bebisini😊
Benim kardeşim oturuyordu bence seninki de oturabilir rahatlıkla
Saglikli bir bebek 6 aylikken oturur zaten ki seninki 7 aylik oturtman lazim kemik gleisimi icin kemerlerini baglarsin bisey olmaz
normalde 5 aydan sonra oturmaya yavas yavas baslanmalı ancak desteksiz 8 ya da 9 ayı bulmakta. Desteklemen daha dogru
7 aylikken oturtulabilmesi gerek. Normal de kendi kendine yerde sert bir yerde oturabiliyor mu?
Kemerli olan bir ürünse endişe etmeye gerek yok.
Oturur ya sorun olmaz :)
Çok uzun süreli olmadıkça oturtulurmuş
7 aylik bebek oturanlaroturabilir
Kendini dik tutabiliyor mu
Bence düşer yapma en garantisi
Kemerli Mama Sandalyeledi Var Diye Biliyorum.
Yerim ben onu
İkna gücün kuvvetli olmak lazım
Evet sorun olmaz
Çok tatli masallah
Evet
düşmez :D
Oturamaz bence ya 😂
oturur bişey olmaz
Oturtma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar