2 yas 3 aylik bebegim icin bakabilirmisiniz?

Oglum hala konusmuyor 10 a yakin kelimesi var gel, iki, gol gibi hergünde kullanmiyor cani ne zaman isterse söylüyor isteklerini benim elimden tutup götürüp gösteriyor su bisküvi yemek felan yanliz hic susmuyor sürekli birseyler söylüyor yabanci dil gibi anlamiyorum dilinden psikiyatriden randavu aldim bekliyoruz randavu gününü yanliz dün birsey oldu esimle odada oynuyorlardi bende seslendim oglum nerdeee dedim melodili bir sekilde bir anda burdaa dedi esimle donduk kaldik öyle cünkü sanki 4 yasindaki cocuk gibi konustu bebeklik sesi degildi ondan sonra sürekli söylüyorum ihh diyor benim merak ettigim bilerekmi konusmuyor yani cani mi istemiyor ilk cocugumuz ve el bebek gül bebek büyüyor mesala ayagini yere vuruyor uff uff diyor bana veriyor öpmem icin kizdigim zaman hemen gelip beni öpüyor sirinlik yapiyor komutlarimin cogunu yapmiyor topu getir diyorum getiriyor belli bir zaman sonra yine söylüyorum orali olmuyor yani anlamasa hic getirmez degilmi cok basina buyruk birsey ögretemiyorum bebegi gec konusan var mı yani birde diyorlar gec konusunca direkt cümleyle basliyorlarmis kelime kelime degil bu dogrumu cok merak ediyorum acaba ne zaman benimle konusacak
2 yas 3 aylik bebegim icin bakabilirmisiniz?