Çocuklarınıza paketlenmiş hazır gıdaları vermeyin diyorlar. Doğal besinleri tercih etmeliymişsiniz. İçinde koruyucu madde, şeker, şeker şurubu.. vs ileride çocuklarda kalıcı hasar bırakacak maddeler.
Ne bileyim bize de bebekken verirlerdi. İçinde şeker olan birşeyi bebeğime vermemeyi tercih ederim, kendim de kullanmam.
Bebek bisküvisinin beslenmede hiç yeri yok ben hediye gelen bir paket haricinde hiç almadım gerek de yok katkılı ve şekerli biz nasıl büyüdük diyenlere de bizim zamanımızda radyasyon yoktu şimdi hormonsuz hiçbir şey yok nerdeyse et süt yumurta tavuk
Mümkünse verme derim. Kendi ellerimizle mahvediyoruz, melekleri. Ama onu verme bunu verme... Ne vereceksin? Böyle de kahredici bir durum var, modern zamanlarda...
Çocuklar yetişkinler gibi degildir. Onların o yaşlarda sağlıklı her türlü besine ihtiyacı vardır. Yetişkinlerde kilolara bilmem nelere sebep olabilir ama o çocuğun büyümesinde şekere de ihtiyaç olabileceğini düşünüyorum. Bence sorun olmaz. :)
Şekere bağımlılık yapmamasını istiyorsan, tamamen soyutlama. Bir miktar kadar az ver. ilerki yaşlarda şeker isterse hafta da bir iki kadar kısıtlarsın. Yani dozunu sen ayarlar ve uyarırsan onu çok da ihtiyaç duymaz. :)
Boyle seylere gerek bile yok bebekler onlarsizda buyuyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cicibebe yerine meyve püresi yap. Muzla sütü ez çatalla yedir. Çok az cici bebede katablrsn iki tane falan . Cicibe eyi bilemem ama hazır toz mamalara güvenme. Kavanozdaküne güvenme
O doğal şeker hücrelerin kapısına gittiği zaman kabul ediliyor. Öteki daha ağızdan beyni kandırıp kandaki doğal şekeri yaktırıyor. Sonra yapay şeker kanda kalıyor tortul olarak asitleniyor vücutta depolanıyor...
En İyi Cevaplar