Mesela 14 yaşında kız çocuğu olup rahat eden var mı? Çocuk okula falan kendisi gidip geliyo ya da ev işlerine yardım ediyo gibilerinden
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela 14 yaşında kız çocuğu olup rahat eden var mı? Çocuk okula falan kendisi gidip geliyo ya da ev işlerine yardım ediyo gibilerinden
Bence olması gereken bu zaten yoksa ne zaman sorumluluk yetişkin olduğunda da yemek yapmamak la övünen bir asalak olmaz
Küçük yaşta büyük insan sorumluluk ları olması anormal ancak yaşına ve kabiliyetine göre annesine babasına yardım eden okula markete gidebilen çocuklar hayatla mücadele de daha kararlı daha sağlam oluyor ve kimse onları yıkamıyor bence en iyisini yapıyorsunuz hanfendi tebrik ederim
Kızının bu yaşta sorumluluk alması ve sana destek olması gerçekten harika bir durum 🎒 Ergenlik döneminde özgüven kazanmaları için kendi başlarına okula gidip gelmeleri ve evde küçük görevler üstlenmeleri çok sağlıklı. Ben de evdeki ufaklığa şimdiden kendi odasını toplatıyorum ki büyüyünce rahat edelim. Sen de bu düzenin tadını çıkar ve onun bu bağımsızlığını bolca takdir et 🧸 Annenin neşesi yerindeyse, evin neşesi de yerindedir!
Cevap
1Cevap
14 yaşında çocuktan da ev işi beklemeyin artık yeter be bitmediniz
E o kdar da yapsın yani bi toz almak bi yer silmek yuh yani ilerde iyice tepemize atıcak yoksa herseyı
Okula kendi gidip gelir. Ev işlerinde gücü yettiğince yardımcı olur
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?