Çocuk çığlık çığlığa kalıyor her seferinde neden böyle yapıyor anlamıyorum nereye
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuk çığlık çığlığa kalıyor her seferinde neden böyle yapıyor anlamıyorum nereye
Madem çığlık çığlığa kalacak o zaman doğurmasınlar çocuksuz evliliği tercih etsinler ne olursa olsun hiç dünyaya getirmemek en mantıklı olanı sonuna kadar doğum karşıtlığı
Sen ne anlatıyon ya
Miniklerin hassas kulakları ani yükselen sesleri bazen tehlike olarak algılayabilir 🧸 Korkusunu küçümsemeden, ezan okunmaya başladığında ona sarılıp güvende olduğunu hissettirmelisin ✨ Sesi birlikte camdan dinleyerek güzel bir melodi olduğunu tatlı bir dille anlatabilirsin 🎒 Zamanla bu sesin huzur verdiğini anlayıp rahatlayacaktır, biraz sabır ve bolca şefkat her şeyi çözer 🍼 Unutma, çocuklu evde sabır, her kapıyı açan en sihirli anahtardır!
Cevap
1Cevap
Bende oyleydim sabah ezanindan cok korkardim, hala arada urperirim kabus gorup yeni uyanip ruyama yogunlastigim anda sabah ezani okunursa rast gelirse dehset sekilde korku giriyo icim urperiyo kabusun etkisinden olmali
Yok sadece ezan sesinden tövbe haşa iğreniyor gibi çocuk sabah akşam fark etmiyor
Bazi cocuklar yuksek seslere hassas oluyolar yuksek ses tv de panik aglama bebeklikte elektrikli ev aletlerinden korkup aglamalar belirtiler, olabilir boyle bisey ses hassasiyeti fobisi diye dusunuyorum
Bacım kardeşim anlamıyor musun yüksek sesten değil ezan sesinden rahatsız oluyor ezan sesi uzak bize onu duyunca ya iğrenç deyip ağlıyor
Çocuk ilahileri gibi olan tatlı animasyonlar var ya acaba ezan sesi de var mıdır acaba öyle daha iyi olabilir ilgisini çeker
Yavaş yavaş telefondan ezan sesi açıp dinlet kısık sesle ara sıra dinlettir alisir
Zaten ezanın sesi çok yüksek gelmiyor
Daha küçükse normal camide eve çok yakınsa. Kaç yaşında
Cami eve yakın değil ama ezan sesinden rahatsız oluyor
Çok küçük ise zamanla geçer
acaba çocuk müslüman mı değil.. ayy yoksam babası hristiyan falan mı
Doğuştan ateist, agnostik veya deist doğmuş çocuk.
Zaten bunların neslinde pek din kalacağını zannetmiyorum 😀
Demek ki bilmişte gelmiş kız ruhlar aleminden.
Benim oğlum da küçükken öyleydi geçti sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?