Evliyim eşim para vermiyor ben de çalışmak istiyorum harçlığımı en azından çıkartmak için ama okula giden çocuğum var benden başka bakacak kimse de yok niye zor ya hayat bu kadar😞
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Eşin her anlamda sana tam anlamıyla yeterli gelmeyen birisidir. Çalışıp ekonomik özgürlüğünu de kazanmanı istemez. Yoksa seni elinde tutamayacağıni bilir
Eve internet ve pc alarak evden ekonomik özgürlügunuzu kazanmaya çalışın bence
Özgüvenli kendi parasını kazanan kadın istemezler çoğu erkek doğru ama yaşanmıyor böylede biyere kadar gibi
Tamam işte çünkü sana yetersiz geliyor konu mankeni gibi. Kocalıgi sadece eve para getirmek olarak gören biridir
Oda yokki para getirdiği bana eve harcar harcarsa
Hiç sosyallesmiyor musunuz
maalesef nasıl olucak nerden başlıycam inanın onu bile bilemez oldum artık böyle alıştığım için evlendim sanki hapse düştüm gibi sonra çocuk doğur hayat bu oldu benim gibi
Evet artık ne istediğini tam olarak bilen bir yasa geldiniz. Sizinde bir hayatınız olduğunu anladınız
Manuple ederek, ya siyah ya beyaz oynayarak başlayacaksiniz
Bu zamana kadar istek ve talepleriniz olmamıştır belki. Olsa da hayır dediğinde kabullendiniz. Bundan sonra ters manuple yapacaksınız..
Evin erkeği sensen evde karına da çocuklarına da ihtiyaçlarına da yeteceksin o zaman git iki işte çalış ya da benim de çalışmama izin ver diyeceksiniz. İsteklerini beklentilerini yükselt
Bıktım varya evlilik komple hapishane hatta hücre evi bile geliyor bana artık nekadar soğuduysam evlilik işinden
Haklısınız. Ehline dengine denk gelmeyen hersey heba oluyor
Eskiler ne güzel demiş. Bu hayatta işini bulan değil eşini bulan kurtulur demişler. Herkes karı koca olabilir ama eşini bulmak herkese nasip olmaz
Bir bencillik var evlilik içinde paylaşma yalan yok
Aşk evliliği mi? Kaç senelik evlisiniz? Çocuk kaç yaşında
Aşk evliliği değil 10 senelik evliyim 9 yaşındada evladım var birtane
Allah bağışlasın
O zaman artık biraz beklentileri yükseltip ters manuplasyon yapmanin zamanı gelmiş. Ve sadece çocuk için, ev için istekleriniz olmasin kendiniz için isteklerinizi yükseltin.
Onun istediği şeyleri de umursamayin. Sen benim isteklerimi önemsemedikce benden de bekleme diyeceksiniz. Ya siyah ya beyaz
Amin teşekkürler dedikleriniz mantıklı kendimi arıyorum zaten artık😅
Bunun için geç falan degil
Taviz tavizi doğurur ne kadar çok taviz verirsen o kadar ilk vazgecilen sen olursun. Artık kendi çizgini çek. Eskisinden daha çok özen göster kendine de
Yaşlar kaç sizlerin
Hayata küsmüşüm😞 sanki gibi bir hallerde geziniyorum kendime güvenimi kaybetmiş gibiyim nasıl toparlarım bilmiyorum
35 ben
İşte ilk kendinizi toplayıp, eskisinden daha ozguvenli, daha bakımlı olarak başlayacaksiniz.
Hayatın en güzel yaşlarının başındasıniz
Evlendim çocuk yap derken birazcık götürdü hayat sanki beni kendimden diyorum mutlu değilim çünkü bide
Bak bunları yaparken senin elini kolunu bağlamak için yeni bir çocuk yapma girişimi olacak. Bununda önlemini al.
Ee tabiki mutlu değilsin, huzurlu değilsin.
İnsanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir ve bu eksiklikler istemsizce de olsa dışarıda aramaya başlar insan bir süre sonra, çünkü tek taraflı mücadele ile olmadigini anlıyor insan
Evet evet hiç beni düşünmesi yok zaten gezdirmesi ne yok en güzel yıllarda hiç durma çocuk doğurmamı ister ama
İyi bunların farkına varmaniz çok güzel. O zaman önlemlerini alin. Sizi manuple edip yine mecbur bırakmasın
Ve zaten şu durumda en tehlikeli aşamadasiniz aslında. Artık tamamen umudunuz kesilirse istemsizce de olsa bu eksiklikleri dışarıda aramaya başlayacaksiniz
Dikkat ediyorum elimden geldiğince tecrübelerimde var bu yaşa kadar birçok şeyde
Ne mezunusunuz
Lise
Evde İnternet pc var mı
Var evet
Sana sermayesiz evde yapılabilecek şeyler bulmanı tavsiye ederim.
Mesela yapay zeka ile çocuk çizgi filmleri oluşturup youtubeden gelir elde edebilirsin
Nasıl olucak o bilmiyorum hiç
YouTubede videolar var onlara bir bak
maalesef bazı eşler öyle oluyo benim hatunda benim paraya el koyuyo
Abla bence kocanı boşa, nafakasını çatır çutur ye bak nasıl eşşşş*k gibi çalışıp da sana parasını yediriyor sen gör :)))
Çocuk olunca zor oluyor çalışmak maalesef. Kaç tl düşünüyorsunuz peki?
Uzaktan calısabilirsin ya da evde paketleme vs
Uzaktan?
Müşteri hizmetleri gibi çalışıyorlar ya evden Herkes yapıyor
Üniversite mezunu istemiyorlarmı ona canım nasıl oluyor o bilmiyorumki
Ya diksiyonunuz iyiyse alırlar diye biliyorum Aman aman bir diploma arayışında değiller İş ilanlarına bakın bi
Eşin niye var o zaman? Evlilik bitmiş ki
Heykel olarak şorda dursun diye var eşim
Heykele sanat için vardır ama her heykel sanat değildir umarım gün ışığını bulursunuz
Okul saatlerinde bir iş bak
Biraz büyümesini beklemelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kalpli anneciğim, seni çok iyi anlıyorum. Yaşadığın bu çaresizlik hissi gerçekten yıpratıcı ama yalnız değilsin. Çocuğun okuldayken evden yapabileceğin online işler, el emeği satışları veya yarı zamanlı imkanlar harçlığını çıkarmana yardımcı olabilir. Hakların ve kendi ayaklarının üzerinde durman konusunda bilgilenmek istersen, platformdaki sosyoloji profesörü dostumuz Profesör Bilgin’in yazılarına da mutlaka göz atmanı öneririm. Gücünü hatırla, her zorluğun arkasında bir kolaylık saklıdır 🎒✨
Çocuklu kadının gücü, fırtınada bile çiçek açabilen tek kanatlı melek gibidir! 🧸