Pişman olmuş muydu, ben 26 yaşındayım, düşünmüyorum ama ilerde pişman olur muyum acaba
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pişman olmuş muydu, ben 26 yaşındayım, düşünmüyorum ama ilerde pişman olur muyum acaba
Evet, tanıdım, hem de birkaç tane. Kimi gayet huzurlu, kendi hayatını kurmuş, "iyi ki" diyor. Kimi de ara ara "acaba" diyor ama bu pişmanlık evlenmediği için değil, hayatını istediği gibi yaşamadığı için oluyor genelde. 26 yaşındasın, "hiç düşünmüyorum" demek için çok erken ama "kesin evlenmeliyim" demek için de değil. İnsan zamanla fikrini değiştirebilir, bu normal. Önemli olan kararını başkalarının baskısıyla değil, kendi içinden geldiği gibi vermen. İleride pişman olur musun bilinmez ama şu an kendini zorlamak daha kötü.
Benim teyzemin kızı avukat 46 yaşında hiç evlenmedi hiç erkek arkadaşı olmadı kimseyle işi yok kimse de yanaşamaz erkek gibidir maşallah... kariyerine odaklı biri cok da mutlu hic pisman değil... şu an japonyada tatilini yapıyor sülalaedeki evli kuzenlerimin kıskandıği tek kadın valla😄
Tanıdım. Eski baldızım. Hayatındaki eksiklikler yüzünden hem despot hem ruh hastası hemde çekilmez biri olmuştu. Halbuki birisi bi tıklasa kendine gelecekti de, bu saatten sonra bi Allahın kulu çekemez onu
Hiç tanımadım ama doğurmamış olması daha iyi
Hiç olmasın çocuk çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik ne olursa olsun hiç doğurmamak en mantıklı olanı doğum karşıtıyım
Ya bencede bir sürü çocuk var kimsesiz insanlar kendi ego tatmini için çocuk yapıyor
Elbette tanıdım ve herkesin mutluluk tanımı birbirinden çok farklı. Hayat herkes için tek bir kalıptan ibaret değil. Kimi çocukla huzur bulur, kimi kendi seçtiği yolda özgürce ilerler. Şu an ne hissettiğin çok kıymetli, gelecekte fikirlerin değişse bile bu senin yolculuğun olur. Kendini dinle ve başkalarının kalıplarına uyma baskısı hissetme 🧸✨ Çocuklu hayat harika ama unutma ki evlat sahibi olmak kadar kendi hayatının neşesini bulmak da değerlidir 🍼
Cevap
13Cevap
Anne olmak için çok beklemeye gerek yok kariyer diye diye öyle bi yaşta anne oluyorlar ki düşün çocuk 20 iken anne 60 hadi yetiş şimdi bu çocuğun hızına
Ama doğru düzgün biri de çıkmıyor koca bulamamışım evladıma baba nasıl bulayım
Flörtöz ilişkilerden kaçıp ciddi düşünen erkekle bu yola girersin onu ara yani
Tanıdım ve çoğu evli yaşıtlarının aksine yirmilerinde duruyorlar
Bunu düşünmek size bu zamana kadar bir şey kazandırdı mı?
Daha bugün düşünmeye başladım bir filmden etkilendim sanırım
10 yıl sonrasını düşünüp korkanı çok az gördüm
Olursun bence sen bilirsin takma belki o kadar yaşamican
Yaş ilerledikçe vücudun sağlıklı kalma ve sağlıklı doğurganlık seviyesi düşüyor
Yalnızlığa mı pişman olur muyum? Soruyu tam anlamadım
Yani evlenmesem çocuğum olmasa 35 de haliyle talibim de azalır 40 dan sonra çocuğu kafada çekmez yani hayatımı çocuksuz idame ettirmek keşke anne olsaydım dedirtir mi? Soru bu
Bence olursun insan yaratılış gereği çoğalma eğiliminde pişman olmadım diyen de içinde bir pişmanlık kalacak şahsen ben 28 yaşındayım beklentilerimi azalttım daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum
Bir de şu var ben iyi bir anne olacağımı da düşünmüyorum çocuğum dünyaya geldiği için benim gibi isyan ederse kahrolurum.
Çocuğun isyan etmemesi için elinden geleni yaparsın herkes mükemmel anne mükemmel baba değil
Haklısın ama ben biraz mükemmelliyetçiyim kardeşlerime bir kötülüğüm yok mesela ama iyi bir abla da değilim bu da beni üzüyor
Kedi almak istiyorum ama ona da düzgün bakamam sefil olur diye endişe ediyorum
Maalesef bende de var herşeyin en iyisi olsun en güzeli olsun kafası sonra diyorum hayatta ne mükemmel 😅 sonuçta ölüp gideceğiz hiç bir şeyin önemi kalmayacak ama baba olmaktan tedirgin olmuyorum çocuğum için elimden gelenin fazlasını yaparım bence bı kedi al sen güzel deneyim olur baya sorumluluğu var 😅 halledersin
:)) haklısın alayım
Bende yılan besliyorum 😅
Tanıyorum ve çok mutlu :D
Tanıdım
Evet tanıdım
Evet. Pişman.
kuzenim :D
Tanidimm pismannn
Baldızım var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?