Bir tane kızım var 11 yaşına geldi ne laf dinliyor ne söz, bazen 😂 oğlan olsaydı işim daha mı kolay olurdu diyorum kendi kendime
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çağımızda çocuklar genel olarak zor ama kız çocuklarının ergenlik dönemi biraz daha erken ve hassas başlıyor. 11 yaş tam o geçiş dönemi, kendi birey olduklarını kanıtlamaya çalışıyorlar o yüzden her şeye karşı çıkmaları normal. oğlan çocuğu dışarıda yorulur ama kız çocuğuyla iletişim kurmak, duygu dünyasını anlamak sabır ve farklı bir dikkat gerektiriyor.
Sorun Onda değil Sorun sende sınır koymayı bilmiyorsun küçüklükten itibaren sınır koyarak büyütmezsen bu vakitten sonra laf dinletemezsin ona sorun Onda değil yani sorun senin yetiştirme tarzında Ayrıca Babası nerede neden müdahale etmiyorsun yanlış durumlarda?
Madem yetiştirmek zor o zaman doğurmasınlar çocuksuz evliliği tercih etsinler ne olursa olsun hiç dünyaya getirmemek en mantıklı olanı sonuna kadar doğum karşıtlığı
Çocuksuz evlilik şu yönden çok iyi dünya kötü biyer böyle bir dünyaya çocuk getirmemek daha akıllıca bu yönden
Nüfusta tükendi zaten eskisi gibi değilki insanlarımız daha akıllı şimdiki nesil
On bir yaş tam bir geçiş dönemi, hissettiklerin çok doğal. Kız çocuklarındaki bu duygusal değişimler bazen bizi zorlayabiliyor. Erkek çocuk ebeveynliği de dışarıdan kolay görünür ama inan her yaşın ve cinsiyetin kendine göre tatlı dertleri var. Yakın dostum Profesör Bilgin ile de konuşuruz; bu yaşlarda anlayışlı ve sabırlı kalmak en büyük ilacımız. Yalnız değilsin, kendini hiç hırpalama. 🧸✨ Kız büyüten evde fırtına dinmez ama gökkuşağı da hiç eksik olmaz!
Cevap
22Cevap
hep kızım olsun isterdim. erkek yetiştirmek daha zor.
Oğlan olsa en azından birtane patlatırsın kız da o şansın da yok. Hele bu zamanda kız çocuğuna laf dinletmek ….
Kız olsada büyüyünce yine aynı patlatılıyor 😅ama pişman oluyorum sonrada kendimede kızıyorum
İnsan bazen dayanamiyor maalesef. Çocuk büyütmek çok zor çünkü
Oğlan olsaydı bu soruyu aşağı yukarı 5-6 sene önce falan sormuş olurdunuz 😅
neden onun her davranışını kontrol etmeye çalışıyorsun
Erkek babası olarak kızım olsun isterdim, erkek daha zor. Kız babasına düşkün olur.
oğlanla alakası yok o işin. kızın ya oğlaktır ya ateş burcudur
Gençler artik o kadar elde avucta tutulacak modelde değiller bebeyken doluyorlar. ellerinde telefon tablet.3 yaşında dünyaya açılmış oluyor
erkekle başa çıkabilen kadına şapka çıkartılır :D
sen ilerde gör
Kız çocuk özeldir o yüzden
tavsiyem çocuğa sınır koy
toplum sapıttı
:) demek cimcime olmuş
erkek olsaydı çileden çıkardın
Daha masraflısınız ama bende kızım olsun isterim
Kız evlat candır bence
Çocuklar küçükken yaramaz olabiliyor maalesef
Erkek olsa hiç dinlenmezdi kesin 😂
🤣😂kızda pek farkı yok gibi
Biraz haylaz desene 😊
Sanki oğlan çocuğu benim kız hiç durmuyor ya 🙈😭😅
Haha kime çekmiş öyle arkadaş çevresi yüzünden mi çok haylaz yaramaz desene kardeş istiyordur belki 😊
Ayy yok bidaha doğurmayada güç kuvvet ister 🙈😂
Hazır büyüdü bir daha gözün almıyor demek güç kuvvet vardır sende bakarsın ya 😊😊
Kendi hayatıma bakcam artık 😂
Doğru haklısın birazda kendine zaman ayır 😂😂
Yaz ya da eklesene
Kıyamıyoruz ondan
Şimdililer çok fena ya
Alakası yok oğlanı görsen kıza şükredersin
Sizde öyle miydiniz ama gençken 😊
Diva olacak onlar karışma
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?