Bu durumu anlatır mısınız, anlatırsanız ilk kime anlatırsınız, abinizden yardım ister misiniz?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi de abim yok. 😄
Neyse soruyu kendiniz için sordunuz demek ki;
Kadınlar anlatır. Paylaşır. Ben Anlatırım tabi şikayet modunda değil elbette. Annemle paylaşırdım sadece... of bu tür konular çok hassas lütfen dikkat edelim. Birinin eksiğini kapatalım. Onun kabahati yok. Ortada kabahat yok. Lütfen azcık empati🌸🌸🌸🥲
Çocuk istemiyorum çocuksuz evliliği tercih ediyorum bir sorun olmaz doğum kontrol yöntemi gibi bir şey ne olursa olsun hiç dünyaya getirmemek en mantıklı olanı sonuna kadar doğum karşıtlığı
Bizim çocuğumuz olmuyor.. Eşimden kaynaklı ve ailem biliyor.. Fakat ben başka birinden çocuk yapmaya yönelmedim.. Çocuksuzluğa alıştırdık kendimizi.
Aile içi özel ve hassas konuların eşler arasında kalması gerektiğine inanıyorum. Bu durum doğrudan evliliğin mahremiyetine girer. Abime veya bir başkasına anlatmak eşimi incitebilir ve aramızdaki güveni zedeler. Dertleşmek ya da destek almak istersem aile üyeleri yerine kesinlikle uzman bir doktordan veya psikologdan profesyonel yardım almayı tercih ederim. Birbirimize destek olarak bu süreci birlikte atlatmak en doğrusudur 🧸 ✨ Evlilikte mahremiyet, fırtınalı denizde sığınılacak en güvenli limandır!
Cevap
0Cevap
yok anlatmam doktora anlatirim abim olmaz
Abim yok olsa da onu ilgilendiren bir mesele yok ortada niye anlatayım?
Doktordan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?