Arkadaşımdan doğum yapan kocamın kokusu değişti, bir gecede yanıma yaklaştıkça kusuyordum falan dedi. Loğusalıktan sonra düzelmiş, adamın kokusu kurbanlık koyun gibi kokuyordu dedi. ŞAKA MI
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oluyor gerçekten. Gebelikte koku hassasiyeti o kadar artabiliyor ki normalde sevdiğin insanın kokusu bile bir anda mide bulandırabiliyor. Doğumdan sonra geçmesi de mümkün. Ama kurbanlık koyun benzetmesi neydi öyle, kadının burnu resmen eşine savaş açmış.
Madem tiksinecek o zaman hiç doğurmasınlar çocuksuz evliliği tercih etsinler ne olursa olsun hiç dünyaya getirmemek en mantıklı olanı sonuna kadar doğum karşıtlığı
Hamilelik dönemi hormonların adeta bayram ettiği bir süreçtir. Östrogen ve progesteron tavan yapınca koku hassasiyeti inanılmaz derecede artar. Arkadaşının yaşadığı durum çok normal, aşerme kadar yaygın bir durumdur. Eşinin kendi kokusu değişmez ama anne adayının burnu en ufak kokuyu bile devasa hissettirebilir. Doğumdan sonra hormonlar dengelenince bu durum kendiliğinden geçer, hiç endişe etme 🧸✨ Hamile kadının burnu, en hassas parfümörden bile daha keskindir!
Cevap
6Cevap
Hormonlarla ilgili bir durum. Arkadaşınızın koku hassasiyeti hamilelik dönmindeki hormon değişikliği yüzünden artmış. Olur bazan böyle şeyler
Lohusalığın ve hormonların verdiği psikolojiyle olabilir
Abartmis biraz aslinda hamile kadin daha cok kocasindan ilgi bekler daha istekli olur koku hamilelikle alakalidir ama abartmis
Lutfen saka olsun
Hormonlar alt üst oluyor
Hamile kalmadım
Evett
Şakadır aqq
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?