Sosyalleşmesi için yazdırdım, henüz küçük ama alışır inşallah
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyalleşmesi için yazdırdım, henüz küçük ama alışır inşallah
Kreş bakıcı gibi dil ve beyin motorları gözlemliyor hocalar oyun dünyaları hayal güçleri ayrı ana okulu akran zorbalığa ve el dil beyin becerileri herşeyi kitap kağıt kullanmaya kadar hazır oluyor diyalogları bile kendini savunmaya kadar hazır oluyor ona göre 1 ci sınıfa hazır ya da değil oluyor çok iyi yapmışsınız
Evde tek başına bizim oyun ve oyunlarımızla olmuyor o ortam çok farklı
Teşekkür ederim😊
Evde sadece anne ve babaya varsa abla abiye hapis kalıyor sosyal çevre olmuyor maalesef buda
Rica ederim Rabbim tamamını erdirsin inşallah evlatlarımızı güzel yerlerde görelim 😇🧚♀️
Evde oyunlar müzik her şey var ilgi alaka konuşma ama onların dünyası farklı hep Inilmiyor o yaş grubuna moralsiz vs olunca hal derman olmuyor ama okul farklı konuşması her şey degişiyor hemde görmedigimiz bir komut bir sorun varsa beyin ve bedenen yönlendiriyorlar
Aynen öyle sorun şuki sabahçı maalesef her sabah erken kalkıp gidecek
Arkadaş ortamı güzelse zor gelmiyor da işte annelere zor ona göre planlamak lâzım her şeyi
Beslenme olayı yok yemek kahvaltı orada veriyorlar sabah bırakıcaz ama işte sabahın soğuğunda evden çıkacak her sabah
Öyle düşünme hayatın sorumluluğunu ver her zaman yanında olmacan gerçek hayat böyle bişey değil en azından biliyorsun gidip alıcan ama ana babasız dışarda yaşayan çocuklar var herkes senin gibi korumucak hayatı boyunca her şeye dayanıklı olsun bilsin görsün o okullar onun için var ki her durumda haber verip video çekip atıyorlar gerektiğinde
Hayırlı olsun, minik kuş harika bir adım atmış! Kreşler genellikle daha küçük yaş gruplarına bakım, beslenme ve temel özbakım odaklı hizmet sunar. Anaokulu ise oyun temelli ilk temel eğitimi, sosyalleşmeyi ve okula hazırlık sürecini hedefler. Küçük yaşta arkadaş edinmesi gelişimine büyük katkı sağlayacaktır. Benim ufaklıkta da benzer yollardan geçtik, hiç endişelenme zamanla alışacaktır 🧸✨ Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin suda erimesi gibidir!
Cevap
3Cevap
Çok erken kreşe vermek aslında çocuklar için biraz zor durum
Zor olan yönleri neler
Çocukların oradaki öğretmenlerin yaklaşımları ile ilgili uyumları ve gerçekten kreşdeki eğitimcilerin pedagojik olarak yeterlilikleri
İyi yapmışsın hayat zor egitime ne kadar erken başlarsa o kadar iyi kreş de oyun ağırlıklı oluyor ana okulu ise okula ön hazirlik gibi bsy
Kreş daha küçüklere anaokulu ilkokuldan önceki anasınıfı
Kreş 0-3 yaş, anasınıfı 4-6 yaş
orada verilen eğitim farklılıklarını kasdettim
Canım anasınıfı ilkokul öncesi müfredatı uygular okula hazırlad 1. Sınıfa, kreş ise motor becerileri uyku beslenme vs bunları öğretir
Kreş'e yzdırman daha iyi olurdu
Oğlum tam 3 yaşında anokuluna aldılar
3 yaş grubunu okula hazırlamıyoruz motor becerisi ve oyun üzerine öz disiplin öz bakım üzerine eğitim veriyoruz dendi
Bacım 4 yaşında alınıyor anasınıfına ama sen bilirsin yaşı küçük
Hayır artık anaokulu yaşı 3 yaşa kadar düştü her anaokulu değil yani ilk okul içindeki anasınıfı almaz ama sadece anaokulu olarak hizmet veren yerler var 3 yaş grubu 4 yaş grubu 5 ve 6 yaş grupları ayrı ayrı
Bence yasi iyi kucuk ama inş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?