Doğumum diğer ay. Dün hazır mantı haşladım diye ağır yemekler yapmıyorsun, yapsan da kötü yapıyorsun, anca telefonla oynuyorsun diye bir ton laf etti. Ayaklarımın ve belimin ağrısından duramıyorum ben her gün.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğumum diğer ay. Dün hazır mantı haşladım diye ağır yemekler yapmıyorsun, yapsan da kötü yapıyorsun, anca telefonla oynuyorsun diye bir ton laf etti. Ayaklarımın ve belimin ağrısından duramıyorum ben her gün.
Cevap
16Cevap
Hamile olduğunu ve son zamanlarının seni ekstra yorduğunu söyle.
Beğenmiyorsa da yapma halim yoktu yapmadım zaten beğenmiyorsun hak etmiyorsun diyebilirsin daha çok şey söylerim amaaa yeto bu kadar. Yaptığın şeylerin bir lütuf olduğunu hissettir. İçinde bir çocuk büyütmek kolay değil çünkü ona göre davranmak zorunda
yemek yapma konusunda kendini geliştirebilirsin söylediğini kötü algılama sende onun suyuna git oda senin gibi stresli bir dönem geçiriyor eve tek baktığı içinde yorulmuş olabilir. ama sende bunu onunla konuşabilirsin uzun zamandır istediğin yemekleri yapmadığım için şu an istediğin gibi olmuyor olabilir yaparkende ben zorlanıyorum bu süreçten sonra istediklerini deneyerek yaparız birlikte sende yardım edersin istersen gibi gibi cümlerle bu konuyu çözebilirsiniz
Ben şu an için bir şey söylemedim? şu an zaten az kalmış böyle idare edecek mecbur kocası ama bunu konuşmazsa bu sorun büyür sonrası için söyledim ben yemek konusunda geliştirebilirsin vs diye yanlış anlaşıldık herhalde düzeltelim teşekkürler
Eşimin danalığı tescillendi amenna
Ancak “Telefonla oynuyorsun” spesifik bir tespit olmuş,
Gerçekten dikkat çekici düzeyde telefon bağımlılığı varsa adam kısmen de olsa haklı
Hayir anca günde 1 buçuk saat oynuyorsam. Geri kalan da ya dinleniyorum ya ev işi yapiyorum
Peki sen bu danayı nereden buldun “sığırkocalar. com” sitesinden mi
Ya hamilelik aşamasında yaşadıkların, anatomik ve psikolojik değişiklikler konusunda hiç konuşmuyorsunuz
Ya da bu adam doğurun önde gideni
Düzeltme
Ya hamilelik aşamasında yaşadıkların, anatomik ve psikolojik değişiklikler konusunda hiç konuşmuyorsunuz
Ya da bu adam sığırın önde gideni
bu tarz andaval erkek kardesim var kimle evlenicekse o kıza o kadar üzülüyorum ki umarım çirkef bi kadın ona denk gelir agzını yırtar haddini bildirir🙃
Hamilelik döneminde özellikle bu son süreçlerde evin neredeyse bütün işlerini yapsa yine de yük gelmemeli erkeğe. Kocanın empati yeteneği yok sanırım.
O koca g***** kaldırsın da kendini iki yumurta kırsın bu kadar mı sorumsuz bir adam olur ya
Bunu eşine söylemek yerine neden buraya yazdın, kim yardım edecek sana burdan? Ağzı olan konuşuyor.
Hep mi böyle davardı yoksa sonradan mı davar oldu?
Böyle ayılarla evlenince normal Allah uzak etsin benden
Böyle adamları iyi taniyamiyorsunuz sonra birde bebek yapiyorsunuz yargılamak istemiyorum ama
Böyle sığırlar ıslah edilmeli erkeklerin allah b... ya offff
Ben evimde çay iciyom be suçum ne 😂
@basaracakbiri hepinizden nefret
Beğenmiyorsa Anasına yaptırsın.. Lafını esirgeme.👍
Kendi yapsın kendi yesin madem seni el üstünde tutacağına yaptığına bak bir de çocuk yapmışsın bundan
Ağır yemekleri anasının evinde yesin oe. Çok pis sinir oldum
Kelle paçacıya gitsin 5 dk
Her erkek değil ama hep erkek..
Bir odunla evlisin cunku
Eşin çok anlayışsız ne yapmanı bekliyor ki
Kendine köle mi arıyormuş bu
O bu eve para getiriyorsa bende yapmak zorundaymışım
Yapmaya hiç gocunmuyorum ama eskisi kadar gücüm yok
O düşüncelere girdiyse bir ömür geçmez onunla
Normal hamilesin çünkü
Gel sen taşı ben yaparım de. Takma kafana.
Abartmış esin
Sende yeni seceneklere bak abla
Ağırlık kaldırabiliyo musun test ediyo
1 kerede o yapsın bakalım ya
Masaj yapmak isterdim sana
Hamilesin offf ben olsaydım kocan
Yaşlarınız kaç?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hamileliğin bu son aşamasında bedeninin yaşadığı yorgunluk çok doğal. Sekizinci ayda ayaklardaki ve beldeki ağrılarla uğraşırken bir de yemek beklentisiyle karşılaşmak insanı gerçekten incitiyor. Eşinle sakin bir anınızda bedeninin şu an ne kadar zorlandığını ve desteğe ihtiyaç duyduğunu içtenlikle anlatmalısın. Gerekirse bu dönemde dondurulmuş pratik gıdalardan veya dışarıdan yardım almaktan çekinmeyin. Sen ve bebeğinin sağlığı her türlü mükemmel sofradan daha değerli. Hamile kadının dinlenmesi, en lezzetli yemekten daha tatlıdır! 👶✨