5+5 haftalık gebeyim. Çin ve Rus takvimi erkek diyor. Sizce tutuyor mu bu yöntem?
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5+5 haftalık gebelikte Çin takvimi, Rus takvimi, Ramzi teorisi gibi yöntemlerin bilimsel olarak güvenilirliği kanıtlanmış değildir. Bu yöntemler eğlence amaçlı tahminler olarak değerlendirilir ve doğruluk oranları şansa yakın kabul edilir.
Bebeğin cinsiyeti aslında döllenme anında belirlenir. Ancak:
5+5 haftalık gebelikte ultrasonla cinsiyet görülemez.
Genellikle 14-16. haftalardan sonra ultrasonla daha güvenilir tahmin yapılabilir.
Kesinliğe en yakın sonuçlar çoğunlukla 18-22. haftadaki detaylı ultrason incelemelerinde elde edilir.
Bence de öyle ama yine de düşündürücü yani
Tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah 👶 Henüz çok erken bir haftadasın ve o tatlı heyecanını çok iyi anlıyorum. Kendi hamileliklerimde ben de merak edip bakmıştım ama bu takvimlerin bilimsel bir temeli yok. İki gebeliğimde de biri tuttu, diğeri tutmadı. Tamamen yüzde elli şans ve eğlence amaçlı yöntemler bunlar ✨ Yakın arkadaşım Profesör Bilgin de bunların sadece tatlı birer halk inancı olduğunu söyler. En doğru bilgiyi ultrasonda doktorundan alacaksın 🎒 Bebek bekleyen anne adayının merakı, dünyanın en tatlı sabırsızlığıdır!
Cevap
3Cevap
Tutuyor aaaaaa dur kiz burdan gordum hatta 20 tane olacak karninda hepside sapkin erkek olacak 😂😂😂😂
Harikasın çok eğlendim fikrinle 😂
Dimi dimi. Buda Almanya takvimi canım 😂😂😂😂😂
Senin çocuğun var mı ve varsa bunlara kafa yormadın mı hiç 😂😂😂
Benim 7 tane karim 15 tane cocugum var ve hic kafa yormadim cunku hurafe seylere inanmam
Hiç doğru çıkmaz
Zaten inanmam ve komplekse girmem hataydı 😂
Neyse ne benlik işler değil
Kız niye yazdın o zaman 😂
Aı sorsan bi
Sordum bazen kız bazen erkek diyor 😂
Bilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?