Çin takvimine göre bebek cinsiyetinin kesine yakın bir tahmini yapılabileceğini söylemek zor, doktorlar bile ultrasonda uzun uzun bakarak bebeğin cinsiyetini anlayabiliyor. Ama tüp bebek deneyen var mı, varsa onlar bilir, bebeğin cinsiyetini belirlemekten ziyade hangi cinsiyetten olacağı daha önceden belirlenebiliyor. Hatta bazı tüp bebek merkezlerinde bebek cinsiyetinin belirlendiği de ifade edilir. Yine de çin takvimi gibi tahmin üzerine olan bebek cinsiyet tablolarına bel bağlanmamasını tavsiye ederim. En iyi cinsiyet sonucu doktorun yapacağı ultrasondur.
Bak canım, LGBTI farklı bir kavram, sana ve diğer hepsine gerçekten saygı duyuyorum. Azımsanmayacak kadar çok olduğunu da biliyorum. Yönelimi farklılaşırsa o zaman bilemem ama her bebeğin doğuştan cinsiyeti bellidir. *istisnai durumlar hariç. Doğuştan gelen cinsel organın ve dürtülerin mevcuttur.
Onu tam bilmem de burdaa cinsiyet belirlemek için tüp bebek merkezlerine gidebiliyorsun. Tbi ben tıbbi müdahale istemiyorum. Sadece merak ettim. Belki ilerde deneyeceğim, şans, bakalım. ☺️
Yok bee inanmayın bunlara tutturanlarınki tamamen tesadüf. Bilime göre kadında xx erkekte xy vardır ve cinsiyet belirleme tamamen erkektaki kromozomlara kalmış eğer erkekteki x daha baskınsa kız, y baskınsa erkek olur hepsi bundan ibaret.
bir gun arkadasima sacmaladigini gostermek icin , cin takviminin aksine bir cinsiyet doguran birini aradim. Ornek goztermek icin. bir tane bile bulamadim. 😞
Çin takvimi, rus takvimi ve japon takvimi son zamanlarda oldukça popüler hesaplama sistemi ara ara takip ediyorum bende bazıları doğru olduğunu söylese de bana çok inandırıcı da gelmiyor açıkçası. Ben bu siteden bakıyordum birde bunlar uygulamasını yapmışlar android telefonlar için kullanışlıya benziyor falan inanma falsız kalma misali bence.
Türkiyede ve hatta dünyada hemen hemen her ülkede bebek cinsiyetini kendin belirleyebilyorsun artık. Hatta sana garanti bile veriyorlar eğer olmazsa paran iade şeklinde.. 😉 çin takvimi değil bahsettiğim..
Hem çin takvimi hem rus takvimi kullanan bazıları tuttuğunu söylüyor hesaplama için aşağıdaki linklere bakın derim. https://bebektakvimi. net/cin-takvimi https://bebektakvimi. net/rus-takvimi
En İyi Cevaplar