Yüzeysel ilişki yaşadık ve zevk suyu bulaştı. Çok azıcık hamile olabilir miyim diye tereddüt ediyorum. Hamile olduğumu nasıl anlarım, reglime daha 1 ay var.
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yumurtayı döllemeyi başarırsa sperm hamile kalınır.
Bana göre hiç doğurmamak daha mantıklı çocuksuz evliliği tercih ediyorum doğum karşıtıyım
evli değiliz sevgiliyiz ve sizce bu durumda mümkün mü hamile kalmam
Zevk suyunda sperm hücresi olma ihtimali var.
Zevk suyunun içerisinde az miktarda da olsa canlı sperm bulunabileceği için hamilelik ihtimali her zaman vardır. Regline daha bir ay varken belirtilerle kesin sonuca varamazsın. Vücudunu dinlemek yerine en doğru bilgiyi almak adına beklenen adet günün geçtiğinde erken gebelik testi yapmalısın. Eğer için hiç rahat etmiyorsa bir kadın doğum uzmanına danışman en sağlıklısı olacaktır 👶✨ Anne sözü: Bilgisizce duyulan kaygı, uyumayan bebeğin sallanan beşiği gibidir; salladıkça yorar!
Cevap
8Cevap
Nerene bulaştı göbeğinden hamile kalıcak değilsinya
ten tene degerek sürtündük çok azıcık zevk suyu bulaştı
Nerene nerene vajinana mı o önemli
evet deliğe
Şimdi şöyle söyliyim zevk suyunda sperm olabilir çok az miktarda ancak vajina içine gelmediği için çok çok zor bir ihtimal yani hamile kalmak kolay bişey değildir ve her zevk suyundada sperm yoktur şöylr düşün zevk suyunda sperm olucak o sperm kıvrıla kıvrıla kırmızı balık gibi gidip yumurtayı döllemesi gerek
eşimle ovulasyon tarihinden 2 gün sonra korunmasız birlikte olduk içime boşalmadı ve ovulasyondan 5 gün sonrada korunmalı birlikte olduk fakat prezervatif değiştikten sonra penisini pek temizlemedi testislerinde ve penisinin sonlarında beyazlıklar gördüm ama o direkt yeni takıp devam etti hamilelik olmuş olabilir mi reglime 2 gün var korkuyorum şu an hamile kalmak istemiyorum
Kendine stres yapmazsan hiç bişey olmaz merak etme hamile falan olmazsın stresle herşeyi hissettirebilirisn kendine
Kalmazsın zevk suyu ile hamile kalan varmıdır ki dünyada hiö duymadım
Çocuğa isim aramaya başlayın. Kıyafetleri unutmayın
Regle bi ay varsa gebe olman mümkün değil
Zevk suyu ile hamile kalmak mümkün değil
İçine mi boşaldı
hayır
sürtünme ile
İçine girdi mi
Hayır 3 4 dk sürtünme oldu iç çamaşırı olmadan o ara azıcık zevk suyu bulaştı
Bir şey yazıyorum ama burdan siliniyor gizliden çıkayım mı
olur
Çıktım gel