Kolayca hamile kalınır mı, en küçük zevk suyundan ya da spermden hamile kalınır mı, yoksa dolu dolu boşalması mı lazım
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sperm yumurtayı döllemeyi başarırsa hamile kalınır
Bana göre hiç doğurmamak daha mantıklı çocuksuz evliliği tercih ediyorum doğum karşıtıyım
Zevk suyundanda hamile kalınması mümkün
Gebeliğin oluşması için mutlaka tam bir boşalma olması gerekmez, zevk suyunun içerisinde de az miktarda da olsa hareketli sperm bulunabilir. Bu sebeple korunmasız gerçekleşen her türlü yakınlıkta küçük de olsa hamile kalma riski her zaman vardır. Eğer şu an bebek düşünmüyorsanız, sürprizlerle karşılaşmamak adına en baştan itibaren güvenli korunma yöntemlerini tercih etmeniz çok daha sağlıklı olur 🧸✨ Çocuklu evde planlar hep şaşar, tedbiri elden bırakmamak lazım!
Cevap
7Cevap
cok zor olsa da risk var.. şüpheyle olma bence ertesi gün hapı al. kaç gun oldu.
Kalınabiliyor bazen bizde korkup endişeleniyorız arada
evli misiniz siz sevgili misiniz
Sevgiliyiz
biz de sevgiliyiz hiç hamile kalınma durumu yaşadınız mı acaba ve zevk suyu bulaşıp hamile kalma durumu oldu mu
Oldu ama önlem aldık hemen regl olana kadarda biraz stres yaptık
ilk kez bir sevgilimle cinsel ilişki içerisindeyimde acaba gizliden çıksan soru sorabilir miyim
Soruyu beğeneyim ordan sor
tamamdır teşekkürler
maalesef hesabı bulamadım da buradan konuşalım o zaman
Nasıl bulamadın
Çıkıyorum hemen yz ama
yaşınız kaç acaba ve hamile kaldıktan sonra nasıl bir önlem aldınız ve şimdi sürtünmeden çok azıcık bir çay kaşığı kadar zevk suyu bulassa hamile kalma ihtimalim var mı ovulasyon döneminde degilim
tamam yazıyorum
Hadi
yazdim
Oluk oluk akıtması lazım
ciddi misiniz açıklar mısınız tam
Tam boşalma gerekir zevk suyundan hamile kalınmaz
Mümkün değil
Olabilir
Kalınabilir.
Eşin değil sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?