Elime zevk suyu bulaşmıştı 20 dakika falan sonra iç çamaşırıma temas ettim ve reglim gecikti ben mi fazla düşünüyorum korkuyorum beni bi aydınlatır mısınız
3 ay
Elime zevk suyu bulaşmıştı 20 dakika falan sonra iç çamaşırıma temas ettim ve reglim gecikti ben mi fazla düşünüyorum korkuyorum beni bi aydınlatır mısınız
olmaz diyemeyeceğim
neden
hayır tabıkıde olmaz
surtunme oldumu
hayır
pekı bosalma esnası ıle zevk suyu arasında ne kadar sure vardı
5 10 dakika falan
olur
naber
Bu kadar sürede elde kalan zevk suyundaki sperm canlılığını büyük ölçüde kaybeder, hele bir de iç çamaşırına dışarıdan temas olduysa hamilelik ihtimali yok denecek kadar az 🤱🏻 Regl gecikmesi stresten, korkudan bile olur, ben iki gün gecikince dünyayı sorgulamıştım 😅 İçin rahat etsin diye test yapabilirsin ama büyük ihtimalle kaygın geciktiriyordur. Anne içgüdüsü der ki: Panik büyütür, bilgi küçültür 👶🏻💛
Cevap
8Cevap
İkiz geliyor yolda knk bu güzel müjdeli haberi ailene söyleyip hep beraber kutlamanız lazım bence ne de olsa dede nine oluyorlar sevinirler torun geldiğine
Zevk suyundan hamilelik risiki var ama onun sürtünürken gelmesi lazım ya bence sen fazla kafada kuruyorsun kaç gün geçikti stres yaptığın içinde geçikmiş olabilir
Evet şimdiye doğurmuş olman lazımdı, demek ki kısırsın
Oha üçüz oluyor öyle naptın sen tüh
Allah analı babalı büyütsün
Saka yapiyon heralde. Olmaz bi şey
burada açık acikolmaz ya bana
Rahim ağzından bir şey olmaz
Olur kalabilirsin
Hiç bişey olmaz
Trilyarda 1
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?