Ömrümden ömür gitti. Çocuğun var derdin var boşa dememişler. Kendi hayatımı yaşayamadım çok yorgun hissediyorum. Çocuklar büyüdükçe sorunlar büyüyor bu nedir ya bıkmışım.
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ömrümden ömür gitti. Çocuğun var derdin var boşa dememişler. Kendi hayatımı yaşayamadım çok yorgun hissediyorum. Çocuklar büyüdükçe sorunlar büyüyor bu nedir ya bıkmışım.
Anamın yerinde olsan ne yapardın? 4 tane kafada dikiş var. Bisiklet kazalarım, cam kapı kirmalarım, mahalle maçlarında alt mahallenin çocuklarına dalmalarım, okul basmalarım, diz ve bacaklarım da ki yaraları saymıyorum bile 😅😅 erkek çocuk biraz sıkıntı galiba haklısın...
Annen seni salmış sokağa kafası rahat olmuş. Benim öyle mi şehirde aklım oluyor hep ben koruyorum
Maltepe merkezdeydik biz :) o zamanlar bahçeli binalar vardı tabi, şimdi pek kalmadı. Liseden sonra kendine geliyor ama merak etme fazla da şey etme.
Kolay değil ebeveyn olmak sen anne değilsin beni anlayamazsın
Baba olucam inşallah :)
Seni çok iyi anlıyorum, bazen yorgunluktan tükenmiş hissetmemiz son derece insani. Büyük çocuğum okula başladığında, küçüğü de peşinde koşarken ben de benzer hislere kapılmıştım. Profesör Bilgin ile konuşurken ebeveynliğin bir maraton olduğunu ve kendimize nefes alanı açmamız gerektiğini hatırlatır hep. Lütfen kendini suçlama, biraz dinlenmek senin de en doğal hakkın. Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir! 🧸✨
Sorma bacım sorma tek başıma büyüttüm. Anne olmayı bende seçmedim gerçi. Oldu bilete ama Hizmetçim yoktu benim ne bir akıllı biri etrafımda bu çocukları koruyup kollamak büyütmek eğitmek ne zor biliyon mu
Cevap
9Cevap
Çok şükür bir evladım var. Sende bu bitkinlik neden
Siz çocuk bakmıyorsunuz ki kadınlara olan oluyor
Ne alaka senin eşin odunsa ben ne yapayım
Çocuğum yok hiç olmasın çocuk çocuksuz evliliği tercih ediyorum doğum karşıtıyım
Niye
Sorun şu aman psikoloji bozulmasın diye kendi psikolojin bozuluyor.. bırak bozulsun biz sanki çok mu aptal büydük
Aman onlar üzülmesin aman şöyle olmasın derken ben yıprandım
Yönetimi değiştir
Bana ailem yarısını yapmadı benim yaptıklarımın.
şu an ki nesil hepsi aynı sen de yönetimi dğeitir çıkmasan işin içinden yardımcı olurum
Yönetimi değiştir derken
Sen şimdi hep yapma oğlum yapma kızım yemeğini ye şunu yap modında sın yapmayınca gerilip kendine yükleniyorsun
Aynen 4 yaşinda oğlum var mahvoldum
Kolay gelsin şimdiden kaç çocuk var
Nasıl bir sorunları var hayırdır
Olmasa da derdin var huzur yok bacı
Bu kadar çocuklardan bikmanin altında ne var
Ne saçma bir yazi
Yaslari kac
Nolduki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?