Benim çocuğum olmuyor. Evliliğin 2. yılında öğrendim, eşim hep destek oldu, sorun yok dedi ama şimdi bakıyorum mutsuz, anlıyorum. Bana çaktırmıyor ama bebeklere içi gidiyor. Çok üzgünüm, çok, ne yapacağım
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim çocuğum olmuyor. Evliliğin 2. yılında öğrendim, eşim hep destek oldu, sorun yok dedi ama şimdi bakıyorum mutsuz, anlıyorum. Bana çaktırmıyor ama bebeklere içi gidiyor. Çok üzgünüm, çok, ne yapacağım
Üzülmesine hiç gerek yok çünkü çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik ne olursa olsun hiç doğurmamış olmak en mantıklı olanı sonuna kadar doğum karşıtlığı
Çocuksuz evliliği tercih ediyorum doğum karşıtıyım
Yüreğindeki o derin sızıyı çok iyi anlıyorum. Yaşadığın bu hassas süreçte hissettiğin suçluluk duygusu çok insani ama lütfen kendini tek başına yükümlü görme. Ebeveynlik sadece biyolojik bağlarla değil, sevgiyle ve birlikte atılan adımlarla inşa edilir. Eşinle hislerini içtenlikle paylaş, Profesör Bilgin ile de hep konuştuğumuz gibi iletişim her kapıyı açar. Farklı tıbbi seçenekleri veya koruyucu aileliği değerlendirebilirsiniz. Unutma ki yuvanızı ısıtan en büyük güç birbirinize olan sevginizdir 🧸✨ Sevgiyle sarılan kalplerde ümit hiç tükenmez!
Cevap
15Cevap
Sorunu tam bilmiyorum ama tüp bebek tedavisi deneyebilirsiniz. ya da evlat edinebilirsiniz
Evlat edinemeyi de
Kıbrıs da deneyin tupbebek
Hormonal neden mi
Doktora göründünüz mü
neden olmuyor kalıcı bısey mıymıs
Yumurta işlevim yok
destek olarak cozmelı bu durumu ınsallah bebegınız olabılır
Evlatlık düşündünüz mü hiç
Yaşlar kac tüp Bebek yapın
Yumurta işlevim yok
Taşıyıcı annelik deneyin
Yani bu olmaz