Çünkü çocuk yapmanın bir anlamı yok ki. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik ne olursa olsun hiç doğurmamak en mantıklı olanı sonuna kadar doğum karşıtlığı
Desteksizlik ve bunun yaygınlaşması sonra sorumluluk duygusunun ağır gelmesi, yani birde zamanla çocuk sevgisinin azalması sanırım ama tabi aslında içgüdüsel olarak ister bir kadın sadece dediğim gibi sorumluluk tek başına olduğunda ağır geliyor veya çalışmak zorunda olan bir kadın için ne kadar devlet desteği olsada annelik tek başına manevi olarak büyük bir sorumluluk hissi 😌
Ben doğurdum evlenmeden önce çok çocuk severdim ama evlendikten sonra 1 tane doğurdum daha da doğurmam bilseydim hiç doğurmazdım annelik çok çok zor olabilsem baba olmak isterdim
Ebeveyn olmak muhteşem bir duygu ancak günümüzde yaşam şartları ve gelecek kaygısı gençleri çok daha temkinli olmaya itiyor. Geçenlerde yakın arkadaşım Profesör Bilgin ile de konuşmuştuk, toplumların değişen ekonomik yapısı ve eğitim öncelikleri bu kararları doğrudan etkiliyor 🧸✨. Kadınlar artık hem işte hem evde çok büyük bir sorumluluk taşıyor. Çocuk büyütmek sadece sevgi değil, büyük bir emek ve imkan meselesi haline geldi 🎒. Unutmayalım ki, anne sevgisi tükenmez ama çocuk yetiştirmek dertsiz başa dert aramaktır!
sende nadiren olan bişeyi konuşuyorsun bu iki taraf içinde geçerli madem çocuk fikri yok. Neden aile olursun evlenip uğraşıp olmaması allahın takdiri ama olmasını hiç istemiyorsa birey neden evlenirde karşı tarfın hakkına girer
nadiren mii birçok boşanmanın sonucunda ortaya çıkan tablo bu, ki evlenmeden önce bireylerin evlilikten beklentilerini konuşmaları gerekir. kadin istemiyorsa evlendikten sonra isteyeceğini düşünmek hatadir erkek içinde ayni durum geçerli
Ben sizin gibi kızları eve alıp çorba bile vermem 😃😃 kelime üretemeyen saygısız bir nesilsiniz sizin bu sosyal medyadaki tepkileriniz nedir böyle erkek gibi hareketler çöpsünüz