Evlenmek istemeyen ama anne olmak isteyen var mı ya, bu mümkün mü
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olabilir belki Allah nasip eder
Ben ise hiç çocuk istemiyorum. çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik ne olursa olsun hiç doğurmamış olmak en hayırlı olanı doğum karşıtıyım çocuksuz evliliği tercih ve tavsiye ediyorum
evlilik de beni huzursuz ediyor işte sen kadınnsın herhalde
https://www.worldometers.info/ : insanların şu an bile hâlâ doğuruyor olmaları gerçekten çok saçma ve üzücü
Ancak en geç 2084 yılında azalmaya başlayacak ve dahada doğum oranlarının düşmesi dileğiyle
doğurmamış olmaktan bahsettiğiniz için kadınsınız vücut şekliniz bozulsun istemediniz sandım
Madem kadınların vüculdunu bozuyor o zaman doğurmak istemesinler ne diye gebe kalmak istiyorlar. Yaşlanacağız öleceğiz neden yeni bir genç insan bu dünyaya getirilsin ki. Sonra doğan bebek büyüdüğünde sitem edecek beni neden dünyaya getirdiniz diye.
İnsanların fütursuzca ürüyor olmaları canlı olmaları her canlı gibi üreme içgüdüsü ancak biz bir insanoğluyuz hayvanoğlu değiliz.
Sonuna kadar doğum karşıtlığı
hayatta güzel şeyler de var imkanın varsa çocuğu çok iyi yaşatırsın o sitem edenler aile ortamlarında kavga eden ebeveynler yüzünden oluyor geçimsizlik vs. ama benim maddi durumum iyi allaha şükür erkeğe ihtiyacım yok arabam evim her şeyim var işe de gitmiyorum kendime ait şirketim var para tıkır tıkır geliyor çocuk krallar ya da kraliçeler gibi yaşaycak daha ne olsun
ben vücudumu birisine saklamıyorum ya da beğendirmek için çabalamıyorum o yüzden benim açımdan doğurmanın hiçbir sıkıntsı yok
bence gayet anlaşılır bir durum ama bizim ülkede hem yasal prosedürler hem de toplumsal baskı yüzünden tek başına çocuk büyütmek inanılmaz zor olur. yine de bir kadının sadece anne olmak istemesi en doğal hakkı, bu karara saygı duyuyorum.
Ebeveynlik arzusu şefkat dolu bir duygu ancak toplumumuzda geleneksel aile yapısı halen çok kıymetli. Yalnız başına bir çocuk büyütmek büyük bir sorumluluk, sabır ve güçlü bir destek ağı gerektiriyor. Nitekim Profesör Bilgin ile konuşmalarımızda da çocuğun psikolojik gelişimi için dengeli bir aile ortamının önemine sık sık değiniyoruz. Hayatın ne getireceği bilinmez ama her çocuğun huzurlu bir yuvaya ihtiyacı var. 🧸✨
Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir! 👶
Cevap
19Cevap
Mümkün tabii ki beğendiğim ve güvendiğim birisiyle takılıp hamile kalırsın ha Ne olursun
sonra görmek ister gelir filan zaten o yüzden evlilik istemiyorum hayatımda birisini istemediğim için
Yok şahsen bir kadın benden hamile kalmak istese ve bir daha beni görmeyeceksin dese seve seve bunu yapardım yani hani ben zaten çocuk seven birisi değilim ama çocuk yapma hazzını Yaşamak bir yerlerde bir kadının benden hamile olduğunu bilmek beni mutlu ederdi yani Bir gün karşıma bu senin çocuğun diye çıkmayacağını bilsem kabul ettiği sürece bir kadını seve seve hamile bırakırım
sen zevki düşünüyosun sadece. Çocuğun olursa babalık duygusundan görmek istersin bence
Evet seni anlıyorum ama ben böyle bişey için dölümü vermezdim çünkü bağlanırdım, Bide çocuğum nasıl bir hayat yaşayacak, Başına neler gelecek bilmemek beni üzerdi
Olabilir evlilik dışı anne olanlarda var ama işte sorumluk sahibi değiller çocuk ortaklıkta sel sevil bir şekilde yaşıyor
Evet
Nasıl oalcak o çocuğun aile ortamında büyümesi daha sağlıklı
Kavga gürültü aile ortamlarinda mi büyümesi daha sağlıklı. Her evlilik öyle değil ama kumar oynayıp da çocuğun hayatını mahvetme gibi bi hakkım yok
tam tersi es olmayi isteyip anne olmayi istemem
evlenmenin ne anlamı var ki o zaman sevgili gibi takılmak varken zaten kendine bakıyodun bide kocana bakmak zorundasın onun ailesine de bakıp durucaksın ne avantajı var
avantajli olmak icin evlenmiuorum ayrica kocama ben bakmak zorunda degilim 80lerde yasamiyoruz buyuk 21. yuzyildayiz kocam kalkip kendi yemegini yapip kendi kiyafetlerini yikyaabilir
evlenince öyle olmuyor işte kadından bekleniyor her şey örneğin kahvaltı yapıcaksınız ya da akşam yemeği yiyeceksiniz sadece kendine mi yaparsın yemeği? ya da o kişinin çok iyi yemek yapabilmesi gerekiyor malum erkeklerin biçoğu yemekten anlamıyor
öyle bir erkekle evlenmem zaten
herkes böyle diyor ama aşık olduklari adamlar böyle oluyor
oyle birine niye asik olayım zaten
Yemek yapabilme aşaması en son konusulacak konudur o zamana kadar hiç mi aşık olmazsın o kişiye
kisiliginden anlarim zaten homofobik misin lgbtye saygi duyar misin bunlara olumsuz cevap veriyorsa direkt konusmam
Biri ile anlaşıp çocuk yaparsın ama ailen ne der bu duruma
Çokça mümkün ve normal evlilik de cocuk da zorunluluk değil
Ay yanlış okumuşum
Olur neden olmasın
Nasıl
Anlaşırsın birisi ile
Konu hakkında konuşalım mı
öyle anlaşılır mı babası sonuçta görmek istemez mi
Yazarmısınız
Bizim abaza ve sapıklar gel der aga hemen🤣
Mumkun tabiki damizlik bir erkek buluruz sana
Evet var maalesef öyle kadınlar ama hepsi değil
Yat biriyle ol
Bizim toplumda yargılanıyor ama yapan var mı var
Hamilemi kalmak istiyorsun
Mümkün
kımden nasıl bır erkekten pekı
Mümkün tabiki
Nasıl
Güvendiğin biriyle birlikte olursun çocuğuna bakarsın
Öyle olmaz ya daha resmi bişey arıyorum. Örneğin babası bi yere bağış gibi bişey yapıyor nereye olduğunu kendisi de bilmiyor tıbbi bi yoldan anne oluyorum gibi düşün
Anlıyorum o zaman sprem bankasına al babası kim olduğunu bilmezsin ancak DNA testi ile belli olur😊
Nedenn
Sadece ben bakıyim ben oluyum hayatında başka birisini de istemiyorum zatn
İhtiyaçlarını nasil gidereceksin
Evlat edin daha iyi
O nasıl olacak önüne gelen yatacak değilsin ya
ahmakca
Mümkün tabiki
Pışık
Kdşdlkf
Var yapanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?