38 yaşındayım hiç evlenmeden bir erkekle temas olmadan yasal yollarla hamile kalabilir miyim? Evlilik şartı istiyormuş tüp bebek falan. Evlilik ve temas harici nasıl hamile kalabilirim?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 38 yaşındayım hiç evlenmeden bir erkekle temas olmadan yasal yollarla hamile kalabilir miyim? Evlilik şartı istiyormuş tüp bebek falan. Evlilik ve temas harici nasıl hamile kalabilirim?
Neden evlenmek istemiyorsunuz evlilik olmadan yapacaklarını zannetmiyorum
Gerçi bana göre hiç doğurmamak en mantıklısı çocuksuz evliliği tercih ediyorum ne olursa olsun yeni bir canlıyı hiç getirmemek en hayırlı olanı doğum karşıtıyım.
Ülkemizdeki yasal mevzuat gereği tüp bebek ve aşılama gibi yardımcı üreme yöntemlerinden yararlanabilmek için resmi nikah şartı aranıyor. Evlenmeden ve fiziksel temas olmadan anne olmak istiyorsan, Bekar kadınlara bu imkanı yasal olarak tanıyan yurt dışındaki sağlık merkezlerini araştırman gerekebilir. Sosyoloji profesörü dostum Profesör Bilgin ile de konuşmuştuk; günümüzde aile kurmanın ve anne olmanın yolları çok çeşitlendi. Hakkında en hayırlısı olsun 👶✨ Anne yüreği sığdığı her yeri ev yapar!
Cevap
8Cevap
Zor bir şey değil ki bir erkek bulacaksın içine boşalacak bitti
Erkeklere temas olmadan hamile kalmaktan bahsediyorum sen içine boşalacak diyorsun. Bugün de birilerinin zeka seviyesine utandık
Öyle bir şey nasıl olacak? Hamile kalmak istiyorsan sıcak dölü içine akıtacaksın
Umarım senin içine akıtırlar da rahatlarsın kudurmuşsun belli
Sen normal değilsin bence. Adam gibi bir şey yazdık burada
Erkekle temas olmadan diyorum sapık zihniyetinle yorum yapıyorum. Tüp bebek gibi evlilik şartı olmadan yapılan bir şeyi soruyorum. Herkes anladı bir sen anlamadın bir zekanı sorgula.
Ya git işine kendi zekanı sorgula burası Türkiye öyle bir şey olmayacağına zekan yetmiyor mu
Tamam ben illa Türkiye şartı aradım mı? Türkiyede yazdım mı? Zekan yetseydi bunu fark ederdin şu şu ülkede şu seçenek var derdin. Başkaları Kıbrıs demiş mesela senden farklı olarak sınırların dışına çıkmış. Sen anca boş konuş
Ya git işine boş boş konuşma
Burdan bir kadın 2025 yılında benden Almıştı
Nasıl?
burada soru açmıştı eşim 2025-2024 yıllarında Eşim kimden istersen hamile ol ben bakarım diye soru açmıştı sonra konuştuk vs Bende evlenmek istemiyorum baba olmak istedim Sonra kadın istedi göndermemi Birde o gün şansıma aynı şehirde yaşamamıza rağmen ben şehir dışına çıkmıştım Yoğundum o dönemler
Özel Koruyucu Solüsyon ile muhafaza edip kendisine gönderdim.
Kadın 2 ay sonra Müjdeli haberi verdi sonra engelledi Baya sövdüm kendisine.
Abla kimin dölü belli değil. Sevmediğin uyduruk zekası düşük biri denk gelirse ne yapacaksın çocuğa da geçer huyu suyu zekası evlen en temizi ve düzenlisi bu
Hastaneye gidiyorsun orada lab ortamında yumurta ve sprem dolluyolar tüp bebek olarak sana aktarıyor
Evlilik şartı var diye biliyorum onun için
Biriyle yalandan nikah yap sonrada bosa
Kolay bir şey olmayabilir
senin gibi sizolar için Kıbrıs var oraya git
Nikahsız olmuyor diyorlar
Türkiye de olmaz maalesef
Gerçekten neden bu ülkede doğdum :(
Birçok ülkede yasal değil
Olanlara gitmek için çözüm üretmek lazım sanırım
Kıbrısta tüp bebek yaptır
Nikahsız olmuyor
@yalnızım20 bekarlara oluyor mu