arkadaşlar saçma gelebilir ama bişey aklıma takıldı. cinsel ilişki olmadan hamile kalınır mı yani ordan burdan falan bulaşan spermle. mesela duşta ya da klozette falan birinin spermi kalmışsa bizde onu üstüne fark etmeden otursak ya da bi şekilde yanlışlıkla bulaşsa hamile bırakır mı.
hiç ilişkim olmadı ama adetim 10 gün gecikti. normalde hep gunu gunune olurdum. bide gecikti ama 3 gündür falan ara ara bi kaç damla kanamam oldu ama çok az yani adet gibi değil. buda hamilelik belirtisiymiş. korktum biraz. sorunda şu ki benim elime erkek bile değimedi yani. yinede şüphe ediyorum böyle bişe mi oldu acaba
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yalancı gebelik diye bişey var ama onun dışında cinsel ilişki olmadan hamile kalmak tıbbi müdahale dışında imkansız
ordan burdan bi yerden bulaşan sperm hamile bırakır mı
Vajina içine mi bulaştı dışına mi
bilmiyorum net bişe olmadı. belki ben fark etmeden olmuşsa diye tedirgin oldum
Test diye bir şey var eczanelerden tedarik edebilirsin ezbere konuşmak doğru olmaz bence
Saçmalama içine boşalinmadan asla ve asla hamile kalamazsın içine şırınga ile enjekte etmiyor sen rahat ol
Bulaşmış sperm taze değilse ölür endişe etmene gerek yok ama 10 gün gecikmesi riskli doktora gidip kan testi yaptır adetim gecikti de
Bence adetin geciktiği için stres yapıyorsun böylelikle adetin dahada gecikir kendimden biliyrm stres yapma böyle bişeyin olması imkansız ama çok süpheliysen eczaneden erken gebelik testleri var onu al net sonuc veriyor
Hz. Meryem mi sormuş soruyu
yani biri de doğru düzgün cevap verse şaşarım ya
Soru da bizi şaşırttı abim
Meniyi al vajinandan icine sok hamile kalirsin
detaylarıda okuyup cevap verir misin. onu sormuyorum ben
Ben de diyorum ki bu sekilde hamile kalabilirsin baska sekilde olmaz, yani hamile filan degilsin.
Meni yani döl olmadan hamile kalman imkansiz gece uyurken tecavuze ugradiysan bilemem
tamam bende diyorumki sperm orada burada bi yerde kalmışsa banyo ederken falan elime bulaşırsa mesela bi şekilde hamile bırakır mı
Elini vajinandan icine mi sokuyon surekli sen nasi hamile kalcan
Sperm uzun sure hayatta kalmaz bir seyin yok merak etme ya da et hamilesin hem de 2 haftalik
burada gerçekten şüphe ediyorum korkuyorum dalga geçiyosun ama olmuyor böyle
Hamilesn bence bebeğe bisiler al
Cinler de olabilir aha çözdüm babasi bulundu
tamam hemen başlıyorum hazırlıklara
Hayır, bu şekilde hamile kalinmaz
Meryem Ana isen neden olmasın
Stres yapma bence boşuna.
uğraşıyorum stres yapmamak içinde. gelen cevaplar daha çok stere sokuyor beni.
Banyodan tuvaletten hamile kalamzsın merak etme. Spremler ölür dışarda bell, sürelerde.
ya aslında bana da saçma gelıyor ama adetimin 10 gecikmesi de normal değil işte ondan korkuyorum
strese bağlı gecikme bence.
hayır hayır sperm öyle bir canlı değil
yaşamaz yani dimi klozette duşta falan
hayır tabii ki de yav bir erkekle sürtünsen bile hamile kalma ihtimalin yine düşük öyle pay biç
Kimin şeyine oturacaksın yaa saçmalama
Hyr olmaz oldu mu iliski
hayır ilişki falan olmadı
Olsun istermiydin
ne alaka şimdi
Kalınmaz
doktor amcan söylemedimi sana bunlari
Olmaz öyle
Yok hocam yok kalmaz