Ergenlik dönemi zaten 19 yaşa kadar devam ediyor ve bu yaştaki kızlarda yeni ergenlikten çıkmasına rağmen erkenden anne oluyorlar. Sizce sağlıklı bir durum mu
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ergenlik dönemi zaten 19 yaşa kadar devam ediyor ve bu yaştaki kızlarda yeni ergenlikten çıkmasına rağmen erkenden anne oluyorlar. Sizce sağlıklı bir durum mu
Bence doğru değil erken evlenilebilinir bana kalırsa ne güzel bağ kurarlar birlikte büyürler biraz ama tabi eve bakabilecek para olmalı ama çocuk 28 civarı olabilir çocuk yapmak için bir bilgi bir şey gerekli yani nasıl çocuk yetiştirilir diye öğrenmek vs
Fizyolojik açıdan çok sağlıklı. Bilimsel olarak kadınların en sağlıklı gebelik geçirebileceği yaş aralığı 20–29 yaş aralığıdır. Bu yaş aralığında anne ve bebek komplikasyonları daha az görülür. Asıl 30'dan sonra sıkıntı başlıyor ve komplikasyonlar artıyor
Herkesin kendi tercihi 26 27 yaşında olup ergen olan insanda vardır 19 20 yaşında olup ağır başlı olgun olan da vardır şahsen bende 19 yaşındayım yakın zamanda evlenip çocuk sahibi olmayı düşünüyorum bunda bir engel yok bence
Yirmi yaş civarı biyolojik olarak anneliğe hazır görünse de zihinsel ve duygusal olgunluk bambaşka bir süreç gerektiriyor. Ergenlikten henüz çıkmış bir gencin kendi kimliğini bulması, hayatı tanıması ve eğitimini tamamlaması bana göre çok daha kıymetli. Sosyoloji profesörü dostum Profesör Bilgin ile de her zaman konuşuruz; ebeveynlik büyük bir sorumluluktur. Her şeyin bir zamanı var, önce gençliğin tadı çıkarılmalı. ✨ Erken açan çiçek tez solar, zamanında atılan her adım geleceğe en büyük yatırımdır! 🧸
Cevap
3Cevap
Biyolojik olarak en iyi anne olma yaşi 21 miş
üniversite mi okuyalım çocuk mu yapalım saçmalamayın bunu nerden gördünüz acaba
Çok sağlıklı
erkekler yorum yapmasın doğuran biziz
Bence en mantıklısı
niye? okumak yerine bebek mi büyütsünler yani eski kafalı mısın
Okuyanların hepsi işsiz
Kim onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?