Eşim sürekli çalışıyor birlikte kahvaltı yapmıyoruz, akşam yemeği yemiyoruz, vakit geçirmiyoruz, zamanı olduğu zaman da kahveye gidiyor. 5 aylık bebeğimiz var, ona tek başıma bakıyorum sabah akşam çok yoruldum.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O da çalışmaktan yorulmuştur para bol mu çalışmasa da idare edilir mi şunu almadın bunu yapmadın der misin sonuç odakta düşün ya da yarın bir gün işsiz kalırsa kıyıda var mı bir şeyler
Hayır para bol değil ama bende insanım bir yerde ilgi yardım bekliyorum evde olduğu zaman da çocuğa bakmıyor zorla kucağına veriyorum 5-10 dakika oynuyor sonra tuvalete ya da balkona gidiyor
Kahveye mi gidiyor. evet maalesed evden kaçıyor. ve hoş bir davranış değil.. bunu onunla açık bir şekilde konusmalisin.. size vakit ayırmalı.. belki evde bir bebek varsa bireylerin ucundan tutmalı..:))
Allah yardımcın olsun belilrli bir sebebi olmasa evden kaçmaz sonuçta daha 5 Aylik bebeğiniz var karşınıza alıp konuştunuz mu ne diyor konuştuğunuz da eve geldiğinde de telefonunu veriyor mu size?
Şunu deneyin gözünü korkutun evde eşya ya da süs olmadığınızı belirtin evde sürekli çocuğa bakıp akşam yemeğini yapıyorsun kıyafetlerini yıkıyorsun üstelik 5 aylık çocukla nereye kadar dayanabilceksin yorulduğunu bilmiyor mu anlamıyor mu nasıl sorumsuzluk bu ne çektiğini göremeyecek kadar kör mü kusura bakma vallaha benim moralim bozuldu benim eşimde cok farklı biri değil
Küçük bebekli günlerde bu hisse kapılman çok doğal, tek başına yetişmeye çalışmak insanı gerçekten tüketiyor 🍼 Eşin belki de evin artan sorumluluğundan bunalıp işe ve dışarıya sığınıyor olabilir. Onunla sakin bir anında suçlamadan, sadece ne kadar yorulduğunu ve ona ihtiyacın olduğunu tatlılıkla anlatmalısın. Hafta sonu kahvaltısını birlikte yapmakla işe başlayabilirsiniz ✨ Unutma, bebek büyütmek tek kişilik bir maraton değildir 🧸 Evlat büyütürken sabır, akşam çayının dem tutması gibidir!
Cevap
10Cevap
Evli biri olarak çok üzüldüm senin ve evladının en çok yanında olması lazım olduğu zamanda kaçması kalp kırıcı
Çalışma saatleri kaç normalde
İş mesleği ne
Ekonomik sıkıntı var. i
cidden kaçıyor gibi. niye böyle yapıyor? aranızda sürekli kavga gürültü falan mı çıkıyor?
Borcunuz çok mu
Ne zamandan beri böyle
Biraz fazla hep böyleydi ama çocuk olduktan sonra daha da abarttı
Merhaba, ne kadar süredir evlisinjz
Bendede öyle ama kaçma değil
Sizden kaçıyor gibi özellikle sorumluluktan
seni şikmiyor mu?
Kaçıyor istemiyor
Onunla konuştun mu
Şutla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?