2 aydır evliyiz arkadaşlar ve 2 haftadır korunmuyoruz bugün çok halsiz uyandım geceleri uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum bugün midem çok bulanıyor idrarımda yanma ağrı var çok halsizim midemde bulantı var
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben eskiden hemşireydim, 2 haftada sadece belirtilere bakıp hamilelik demek zor. İdrar yanması enfeksiyon da olabilir, regl gecikirse test daha net gösterir
eşimle ovulasyon tarihinden 2 gün sonra korunmasız birlikte olduk içime boşalmadı ve ovulasyondan 5 gün sonrada korunmalı birlikte olduk fakat prezervatif değiştikten sonra penisini pek temizlemedi testislerinde ve penisinin sonlarında beyazlıklar gördüm ama o direkt yeni takıp devam etti hamilelik olmuş olabilir mi reglime 2 gün var korkuyorum şu an hamile kalmak istemiyorum
Tebrik ederim, evliliğin henüz çok yeni! 🌸 İki haftalık korunmasız ilişki sonrası bu belirtiler gebelik ihtimalini akla getirse de idrarmdaki yanma ve ağrı daha çok bir enfeksiyona işaret ediyor olabilir. Mide bulantısı ve halsizlik hem erken gebelikten hem de bu enfeksiyondan kaynaklanabilir. Vakit kaybetmeden bir kadın doğum uzmanına görünmeli ve kan testi yaptırmalısın. Sağlığını kesinlikle ihmal etme. 🩺✨ Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir! 🧸
Cevap
5Cevap
Şöyle halsizlikle malsizlikle belli olmaz kardeşim
Geçmiş olsun
Git bir test yaptır
test yaptırsan
Dün yaptıysan onun yorgunluğudur
Hayırlı olsun kanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?