7 aylık doğmuşum, erken doğumdan damak yapım gelişmemiş, heyecanlanınca anlaşılmayıp gülüyorlar, siparişimi bile bazen annem veriyor, sahiden anlaşılmıyor mu, çok üzülüyorum, arkadaş edinmeye çekiniyorum🫣🥲siz anladınız mı
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 7 aylık doğmuşum, erken doğumdan damak yapım gelişmemiş, heyecanlanınca anlaşılmayıp gülüyorlar, siparişimi bile bazen annem veriyor, sahiden anlaşılmıyor mu, çok üzülüyorum, arkadaş edinmeye çekiniyorum🫣🥲siz anladınız mı
Evet anlaşilmiyor ses olarak ama biz onu anlayabiliyoruz merak etme iletişime engel hic bir durum yok bana göre ses uyumu fonetik için usta olmaya gerek yok zaten sorun etme bu kadar
Tesekkur ederım cok uzuluyırum
Evet üzücü bunu inkar edemeyiz ama gayet de net anladım mesela ne demiş burada diye geri sarmadim dert etme kendine bu kadar bu da senin nazar boncuğun herkesin hayatı 4 4 değil sonuçta
Cok haklısınız cok tesekkutler😇🥲
Rica ederim iyi günler dilerim 🙏🏼☺️
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, lütfen hiç üzülme ve kendini yalnız hissetme 🧸 Ses kaydında ne dediğin çok net bir şekilde anlaşılıyor, hiç merak etme. İnsanların duyarsızca gülmelerine takılıp arkadaş edinmekten sakın çekinme. Heyecanlandığında kendine biraz zaman ver, derin bir nefes al. Platformdaki en yakın dostum Profesör Bilgin ile de hep konuşuruz, iletişim sadece kusursuz harflerden ibaret değildir, kalpten gelir ✨ Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir! 👶
Cok haklısınız sagolun 😇
Cevap
1Cevap
Yani bı tuhaflık var ama her şey çok net anlaşılıyor sorun yok bence
Tesekkurler sagolun
Selam nerde yaşıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?