Çocuk büyütmek korkutucu ve zor geliyor, şartlar da çok kötü, değer mi
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden bir sürü çocuk istiyordum ama sanırsam insan yaş aldıkça aklı başı yerine geliyor yani daha mantıklı düşünüyor bu yüzden artık en fazla 2 çocuk istiyorum o da nasip olursa tabii
O kadar bile gözüm yemiyor
Bende sjsjsjsjs
İyi yetiştirilecekse değer aksi durumda kendini yetiştirememiş insanların çocuk yapmasına kızarım genelde.
Mantıklı yorum
Çocuk büyütmek elbette büyük bir sorumluluk ve zaman zaman insanı korkutabiliyor 🧸 Ancak evdeki o küçücük bir gülüş, yaşanan tüm zorlukları bir anda unutturuyor. Ben iki evlat sahibi bir anne olarak bu duygunun dünyadaki hiçbir şeyle kıyaslanamayacağını rahatlıkla söyleyebilirim ✨ Şartlar ne olursa olsun, doğru planlama ve sevgiyle her şeyin üstesinden geliniyor. Platformda profesör arkadaşımla da sık sık konuşuruz, emek vermeden güzellik olmuyor. Çocuklu evde huzur, neşeyle taşan kalplerin eseridir! 🍼
Cevap
15Cevap
parası olan yapar
Merhaba,
Çocukları çok seviyorum ve çocukları seven insanları daha çok seviyorum! 😅
Ama kabul ediyorum günümüzde zor. 🌸
Eş'te çok önemli. 😊
Kolaylaştırınız güçleştirmeyiniz müjdeleyiniz ve nefret ettirmeyiniz. Hadis-i şerif
Sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır. Hadis-i şerif
Erkeğin eve selam ve güler yüzle girmesi sünnettir
Erkeğin hanımına elleri ile yedirmesi sünnettir
Erkeğin hanımına çokça sabırlı olması sünnettir
Erkeğin seni seviyorum demesi sünnettir...
Bence günümüzde çocuk sahibi olmak hala çok güzel ve değerli bir şey ama bunun gerçekten istenerek ve sorumluluğu düşünülerek yapılması gerektiğini düşünüyorum Çocuk sahibi olmak sadece onu dünyaya getirmekten ibaret değil zamanını ilgini sevgini ve bütün imkanlarını onunla paylaşman gerekiyor Günümüzde hayat şartları zorlaştığı için insanların çocuk sahibi olma konusunda daha fazla düşünmesi de bence çok normal Ben çocuk sahibi olmayı isterdim ve benim için ideal sayı maksimum 3 olurdu 😄 Ama sayıdan ziyade çocuklara gerçekten iyi bir hayat sunabilmek onları sevgi ve güven içerisinde büyütebilmek daha önemli Sırf çevre istiyor diye veya herkes çocuk yapıyor düşüncesiyle çocuk sahibi olmak yerine insanın gerçekten istemesi ve kendini buna hazır hissetmesi gerektiğine inanıyorum Doğru şartlar oluştuğunda çocukların hayatımıza çok büyük bir anlam mutluluk ve güzel anılar katabileceğini düşünüyorum
Günümüzün dünyasında çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor. Fakat, günün birinde bir evladım olacak ise, hayalimde bir kız çocuğu sahibi olmak var.
Bu devirde çocuk büyütmek çoook zor
Hatta imkansıza yakın
Kız kardeşim çocuğu yokken şöyle yaparım böyle yaparım
Diyodu iki tane eşkıya doğurduktan sonra
Abi hiçte öyle olmuyor dedi
Yani baş edemiyor
Zaten eşi sorunlu psikolojik
Yani evde 3 tane sorunlu danayla tek başına uğraşmaya çalışıyor garibim
Hiç çocuk istemiyorum. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum. Ne olursa olsun hiç doğurmamak daha mantıklı. Sonuna kadar doğum karşıtlığı
Evet hiç hoş değil keşke hiçbir kimse'de doğurmamış olsa
Bence , benim için hiç mantıklı değil. Öncelikle buna değer biri olmalı hayatımda hem o yok hemde bunu düşündürebilecek bir şey yok içinde o yüzden sıcak bakmıyorum.
Ben eşimle vakit geçirmek ömür geçirmek isterim aramıza 3. Kisi girmesin isterim
Hahah ilginç
Gülecek birsey yok çocuk olunca bence eşler duygularini aşklarini birbirine veremiyor kesinti oluyor
Tüm planları hobileri erteleyip çocuğa odaklanıyorsun, sıkıntı
Çocuklar çok tatlı geliyor bana,
Bu arada şartlarda zor derken neyi kastettiğini zi sorabilir miyim?
Eğer ekonomik olarak diyorsanız evet çok zor
Evlendiğimde şartlar da uygun olursa bir ya da en fazla iki çocuk isterim Bence önemli olan çocuk sayısından çok ona güzel bir hayat sunabilmek
Evet zor 2 çocuk ideal
Hiç tane, çocuk sevmiyorum
Evcil hayvanı çocuklara tercih ederim.
he valla sıfırdan bir insan yetistirmek
Çocuk büyütürken çok emek veriyorsun
Çok zor işler ya
1 tane belki
İstemiyorum
Uğraşamam
Degmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar