Kendini her konuda başarısız hisseden, sinavlarda kalan kızıma anne olarak nasıl destek olabilirim?

43 yaşındayım evliyim, 18 yaşında bir kızım var. YKS'den düşük bir puan aldığı için mezuna kaldı. Derslerde zorlandığını söylüyor, arkadaşlarım gibi öğrenip yapamıyorum, anlayamıyorum diyor. Kendi isteğiyle sürücü kursuna yazıldı. Direksiyon sınavında, yaya geçidinde yayaya geçiş hakkı vermediği için sınavdan kalmış. Derslerde başıma hiç böyle bir şey gelmedi ki diyor. Öğretmeni de arabayı sürmende sorun yok, bu bir şanssızlık, sen orada dursan bile arkandaki araç sana çarpabilir demiş. Kızım çok üzüldü, bari parklara kadar gelebilseydim, keşke başka bir sebepten kalsaydım dedi. Saatlerdir ağlıyor, kendini suçlayıp duruyor, ben bu hatayı nasıl yaptım diyor. Bir de hiçbir konuda başarılı olmadığını düşünüyor. Kızıma dedim, bak arabayı kullanmanda bir sorun yok, öğretmenin de sana bunu söylemiş. Açtım, test kitaplarını gösterdim, bak bu soruları yapmışsın dedim. Bunların ne önemi var, sınavlardan başarısız oldum ben diyor. Ağlamaktan yüzü ne hale geldi, artık başım ağrıyor diyor. Her şey üst üste geldi. Anne olarak, kendini başarısız hisseden kızıma ne yapmalıyım
Kendini her konuda başarısız hisseden, sinavlarda kalan kızıma anne olarak nasıl destek olabilirim?