Kocam madde kullanıyormuş bunu bilmiyordum yeni öğrendim hamileyim terk etmeli miyim onu çocuk için şans vermeli miyim ben bırakacağım çocuk için şans verelim dedi dinlemeli miyim sizce
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocam madde kullanıyormuş bunu bilmiyordum yeni öğrendim hamileyim terk etmeli miyim onu çocuk için şans vermeli miyim ben bırakacağım çocuk için şans verelim dedi dinlemeli miyim sizce
30 yaşındayım babamın gençken madde ve alkol kullandığını öğrendim bu yaşta. Ama dışarıdan bakan biri için babam aşırı tutucu evinde sigara dahi içilmesine müsade etmeyen. Aşırı disiplinli ve kontrolcü biri olan ve çocuklarına aşırı hassasiyet gösteren biri olmuştur. Asla gençliğine dair bir şey anlatan biri de olmamıştır. Hep çok çalıştığını falan anlatırdı. Size gelecek olursak tamamen eşinizin tutumuna bağlı. Madde bağımlılığı biliyorsunuz sadece irade meselesi değil. Tedavi konusunda sağlam bir istikrar gerekli olacak.
Bu süreç senin ve bebeğinin sağlığı için son derece hassas. Profesyonel tıbbi ve psikolojik destek almayı şart koşarak bir uzman gözetiminde tedavi olmasını isteyebilirsin. Bebeğinin güvenliği her şeyden önemli, bu yüzden hemen kesin kararlar vermek yerine tedavi sürecindeki kararlılığını ve icraatını gözlemlemen daha sağlıklı olacaktır. Kendi sınırlarını çizip tedbiri elde tutmalısın 🍼✨ Anne kalbi sabırlıdır ama bebekli evde güvenlik her zaman ilk sırada gelir!
Cevap
13Cevap
Madde kullanmayı bırakacak ise olabilir.
Bana göre çocuksuz evlilik daha iyi. Hiç doğurmamak daha mantıklı. Doğum karşıtıyım
evliligin manası cocuk zaten
yani cocuk tadı tuzu biberi olur inş
hahahah yapcak bişe yokki :D kedinde olsa altını bezliyonfhhff
Hayır asla bir kere yaparsan önünü alamayacağın bi toleransı ellerinde vermiş olursun
arkadaş ortamında bi kac kez tattım hata yaptım diyor bırakmıcak olsam kullandıgımı demem dürüst olmam hamilesn kapatalm konuyu cocugumuza odaklanalm diyor şans diye yalvarıyor napcam bilemiyorm
Bak bu söylediğin ilk anlattığından biraz farklı bir durum birkaç kez arkadaş ortamında kullandığını açıkça söylemesi ve bırakacağını söylemesi en azından önemli ama ben yine de sadece söze güvenip konuyu tamamen kapatmazdım çünkü ortada artık sadece siz değil doğacak bir çocuk da var
Gerçekten bırakmak istiyorsa bunu davranışlarıyla göstersin o arkadaş ortamlarından ve maddeden tamamen uzak dursun gerekiyorsa profesyonel destek alsın sen de bir süre gözlemle güven hemen geri gelmek zorunda değil zamanla yeniden oluşur
Bence kararını bugün korkuyla ya da onun yalvarmasıyla verme çocuğumuz için şans ver demesi güzel ama asıl mesele çocuğu için ne yaptığı olacak sözünden çok bundan sonraki davranışlarına bak bir daha kullanır saklar ya da yalan söylerse o zaman sınırını çok net çiz
Şans verip takipçisi ol kendini toparlaması mümkündür bu durumda
takip edecegm teşekkür edermm
Sana bir zararı var mı adamın görevini yapıyor mu
bana zararı yok cinselligi duygusal tatmini iyi arkadaş ortamında bi kaç kez içtigini söyledi ama cocuk icin devam etmiceni şans vermemi istedi
E ver tabiki şans ayrıca konuşmak istermisin bir kaç tavsiyem var
buyur gizliden cık
Yaz
Buradamısın
Hayır... Zararı büyük olur sana. Bir an evvel kaç kurtar kendini
ay hayır sakın ya iki cümleye guven olmaz kendi hayatını da çocukların hayatını da riske atma madde kullanmak hafife alınacak bir sey degil
Hayır verilmez ikşnci şans
verelim diye yalvarıyor
Bu adamdan çocuğuna baba olmaz
Ne kullaniyor
bilmiyorm arkadaş ortamında bi kaç defa denedk sana dürüsttüm ama cocuk icin bidaha icmem terketme dedi sadece bana acıkla dedm hamilesn pis işin neyini acıklıcam sana diyor
Demeki pişman, kullandığında sana şiddet vb sorunlar yaratiyormu
şiddeti yok normal dalgın duruyodu sebebini sordm acıkladı düşünn diyor şans vermek istiyorm insallah icmez bidaha
Hadi inş 👍
Maddeyi birakmazsa sonunuz kotu olabilir
Bırak götü
Maddi özgüelüğün va rmı
Vermeee
Hic analmadin mi
yok sürekli kullanmadıgı icin belirti vermedi bi kac kez tattıgını kendi itiraf etti
ok
Aman uzaklaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?