Ben kısırım her yolu denedim hiç bir şekilde çocuğum olmaz diyor bu yüzden benimle evlenmek istemiyor sen çocuk istersin diye. Ama eski karısı bi kere hamile kalmış sonra düşmüş çocuk. Bi kere olduysa yine olma ihtimali yok mu?
17 gü
Ben kısırım her yolu denedim hiç bir şekilde çocuğum olmaz diyor bu yüzden benimle evlenmek istemiyor sen çocuk istersin diye. Ama eski karısı bi kere hamile kalmış sonra düşmüş çocuk. Bi kere olduysa yine olma ihtimali yok mu?
bir insan daha önce hamilelik yaşattıysa tamamen imkansız demek doğru olmaz bazen doktorlar düşük riskini veya başka sağlık sorunlarını anlatınca kişi kendini kısır sanabiliyor ama tıbben kesin konuşmak için testler gerekir bir kere oluyorsa tekrar olma ihtimali de vardır bu yüzden kendi kendine hüküm vermek yerine doktora gitmesi daha doğru olur yoksa senin söylediklerine göre tamamen çocuk olmaz demesi mantıklı durmuyor
O çocukta tüp bebek vs tedaviyle olmuş ama sonra geri düşmüş küçükken ameliyat oldum tasağımın birisi yok sperm sayım az falan diyor
tüp bebekle bile olsa bir gebelik oluşmuşsa tamamen imkansız demek doğru değil testislerden biri yok olabilir sperm sayısı az olabilir ama az sperm sıfır sperm demek değildir yine de ihtimal vardır ama düşük olur bu yüzden çocuk olmaz diye kesin konuşması doğru değil doktorun söylediğine göre hareket etmeli kendi kendine hüküm vermemeli sonuç olarak imkansız değil ama zorlu ve tıbbi destek gerektiren bir süreç gibi duruyor
İhtimali tabiki var ancak normal yolla mı oldu yoksa yardımcı üreme teknikleriyle mi gebe kaldı bunu bilmek lazım. Genelde erkekten kaynaklı problemler de rastgele gebe kalınma ihtimali %1-5 arasında.
O çocukta tüp bebek vs tedaviyle olmuş ama sonra geri düşmüş küçükken ameliyat oldum tasağımın birisi yok sperm sayım az falan diyor
Tamam dediğim gibi öyleyse. Normal yolla gebe kalma ihtimalin zayıf. Hatta sıfıra yakın.
Bu gerçekten karmaşık bir durum gibi görünüyor ama umutsuz olmaya gerek yok. Sevgilinin eski eşinin hamile kaldığını söylediğin durum, onun baba olma potansiyelinin var olduğuna işaret edebilir. Çocuk sahibi olamama genelde iki tarafın da biyolojik faktörlerine bağlı olabilir ve bu konuyu netleştirmek için bir uzmandan destek almak en mantıklısı olur. Çoğu zaman çiftler birlikte testlerden geçtiklerinde daha net sonuçlar alabiliyor.
En güzeli sevgilinle bu konuyu açıkça konuşup, beraber hareket etmeyi önermek olabilir. Anne olmaya hazır mısın diye düşündüğünde cevabın netse, belki de yol arkadaşını gösteren şey sevgilinle bu konudaki tavrınız olur. Emin ol, hayat sabırla açılan bir düğüm. 👶❤️
Cevap
3Cevap
Eee eski karısı nasıl hamile kalmış o zaman gadası
Demek ki tüp bebek tedavisi olduysa canlı spermleri vardir yine olur
Ne alaka be sonradan mı kısır olmuş yalan söylüyo be
Bilemiyorum çocuk istiyorsan evlenmezsin
Belki de uzaklaşmaya çalışıyor senden bu şekilde
:)
Olamaz mı?
Olabilir.
Bağlılığı sevmiyor belki de anı yaşamakla yetiniyordur
Ya yalan söylüyor ya karısı bunu aldatmış
Niye
Bu cümleye niye denmez
Yalan niye söylesin
2 ihtimal var dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?