27 yaşındayım 20 yaşımdan beridir evlenmeye çalışıyorum, iyi, edepli oldukça ben kaybettim. Genç anne olamadığım için üzülüyorum.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Herşeyin bir zamanı var yaşını, genç anne olmayı dert etme senden baya küçüğüm fakat emin ol nekadar çocuk istesende diğer annelere özensende çocuğun olunca bazı durumlarda çileden çıkıcaksın yani 21-22 yaşlarında olsan bi 3-5 yıl daha kendi rahatına bak derdim fakat 27 olmuşsun. Bu devirde iyi edepli oldukça kaybedersin seni mutlu edecek sadece kullanıp atmayacak birisini bulmaya özel göster fakat gidip tinder gibi uygulamalarda arama daha sakin yerler dene Personal DB diye uygulama var orada bakabilirsin istersen. Çevren aracılığıyla bulmayı dene birnevi görücü usulü gibi olgun birini bulman daha iyi olur yoksa dediğin gibi İyi edepli oldukça kaybetmeye devam edersin.
Bana göre çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Hiç doğurmamak daha mantıklı. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum. Doğum karşıtıyım.
Çocuk olmasada olur.
Ben de genç Baba olmamaktan yakınıyorum ama evlenmek de istemiyorum keşke taşıyıcı anne gibi bir şeyler olsa hor görülmese
Abla gerçekten çok haklısın ben görünce falan kıskanıyorum genç ebeveyn olanları çok tatlı geliyor çocuğun ile birlikte büyümek eğlenebilmek
Gerçekten ya ben anneme 18 19 yaşında gelmişim ne kdr güzel babam da 22 falanmis
Isin kötü yanı benim cocuk tedavisi görmem lazım o yüzden hepten geç kaldığımı hissediyorum
Olsun böyle hissetme belki de hayırlısı budur umarım en yakın zamanda anne olursun gönlünce birini bulup
Teşekkür ederim 😊aslında sevdiğim biri var da şey inşallah olur bana dua eder misin
Rica ederim edicem söz veriyorum birazdan namazdan sonra İnşallah hakkında hayırlısı olur tanımıyorum ama iyi biri olduğuna emin oldum ben senin
olmazsa da üzülme abla belki daha hayırlısı içindir en sonunda hakettiğin evlada kavuşursun
üzülme. henzü geç değil. daha gençsin sen
Genç anne olunca ne oluyor
Çocuğunla büyüyorsn
Her şeyin bir zamanı var
Bu yaslarin cok daha ideal emin ol
maalesef hayat koşulları
Anne olmak isteyenleri hiç anlamıcam :D
Kendimden sevdiğim adamdan bir parça istemem neresi kötü
Kötü değilde bana göre bencilce
Ne manada peki
dünyanın durunu zaten kötüye gidiyor, belki bu durumda doğmak istemiyor?
Nasip bu Allah verirse buna hiçbir şey diyemeyiz evet dünya kötü ve pis bir yer biz hangimiz isteyerek doğduk ki
44 e kadar yolu var
Gençsin daha
Üzülme gala genç bir kızsın
Hangi şehirde yaşıyorsunuzz
Evlensene
Tanışalım mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gönlünü hiç karartma güzel kardeşim, 27 yaş annelik için tam anlamıyla enerjinin ve olgunluğun zirvesinde olduğun harika bir yaş 🎒 Tatlı telaşların, tecrübenle birleştiğinde çocuklarına harika bir rehber olacaksın. Kalbindeki o temiz sevgiyi doğru zamanda kucağına alacağın minik bir mucizeyle taçlandıracağına eminim. Kendini yıpratmak yerine bu güzel dönemin tadını çıkar, her şeyin en doğru zamanı vardır 🧸 Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir! ✨