Güncellemeler
3 gü
Yorumlarda doğurmak isteyen erkeklerde var 🤣🤣
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben düşünmüyorum ama vücudum bozulur diye değil sorumluluk almak istemedim için
Ben ikisinide istemiyorum
çocuk sahibi olmayı ben de ileride isterim tabii ki ama mavi tişört ve mor iç çamaşırı ile paylaştığın karın bölgesindeki o çatlaklar doğumun ne kadar zor bir süreç olduğunu net özetliyor
Baba olmaya değer bir adam bulursam yaparım
Nasıl güzel bir cevap elinden opulesi
Çocuk istemiyorum. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum. Hiç olmasın çocuk. Doğum karşıtıyım
Bende bunlar yok ama alt göbek kaldı o da kötü bilen bilir :(((
Çatlagin yok mu valla şükret o zaman. alt göbek nasıl oluyor
İki çocuk doğurdum bekarken nasılsam hala öyleyim fiziken. Resimdekiler herkeste olmayabiliyor
Genetik hariç o zaman genetik olunca doğumdan sonrada aynı olabiliyorsun ama geneli doğurduktan sonra eskisi gibi olamaz birebir. Benimde kuzenim zapzayif şu an benden bile zayıf ama doğum yaptiktan sonra vücudunda çatlaklar oluşmaya başladı normalde göbeği açık kıyafetler giyerdi ama doğumdan sonra giymemeye başladı çünkü alt karın oluşmuş normal değil ama sonuçta orayı kesmişler dikmisler aynı şeyden benim annemdede var
Onlarda normal evet. Ama ben gibi hiç deformasyona uğramayanlarda var
Az bir ihtimal için şu an o riske girmeyi göze almak istemiyorum birde çocuk sorumluluğu bence kötü bir şey. Bunun doğurduktan sonra emzirmesi var gece gündüz bakması var
Bana sorarsanda yapma hatta evlenme
Neden peki sanırım olumsuz şeyler yasadin
Pek sayılmaz. Ama evliliğinde çocuk sahibi olmanın da sorumluluğu cazip değil. Şimdiki aklım olsa evlenmezdim
İşte böyle dememek için evlenmiyorum hep korkuyorum şimdi sen evli ve tecbureli birisin bari sana korkularımı açayım ne kadar doğru ve yerinde korkular sen söyle. Simdi ben evlenince eşimin değişeceğini ve eskisi gibi nazik düşünceli olmayacağını düşünüyorum sonra ev işlerinin yemek yapmanın temizliğin çamaşırın hepsinin sadece benim üstüme kalmasından da korkuyorum sonra özgürlüğüm kisitlanacak kafama göre oraya buraya gidemeyecegim çocuk olunacada nereye gidersem ayak bağı olcak hep onunla ilgilenmem gerekecek sürekli onların sorunları istek ve ihtiyaçları... sence ben yersiz korku mu yapıyorum yoksa bunlar gerçek mi benim etrafımda evli olan kadınlardan duyduklarım gördüklerim hep bunlar
Haklısın diyebilirim ama şöyle bi şey var evet kişiler aynı kalmıyor hisleride aynı kalmıyor mutlaka değişiyorsun ama bunu bi sorun olarak değilde sürecin olağan akışı olarak kabul etmek gerek. Kabul edemeyince sorunlar x2 oluyor. Bunun dışında her şey yolunda bile gitse evet sorumluluklar ağır. Çocuk çocuk diye ölmüyorsan evlenme derim. Evlat sevgisi başka şey tabi.
Bütün kozlarin korkulu rüyası
Evet maalesef niye erkekler dogurmuyor
Çünkü erkeğiz
Olsun siz dogurun
Hollandalı bilim adamları bununla ilgili çalişmalar yapıyo umarım olmaz erkek çocuğunun DNA sıyla oynuyolar mutlu oldun dimi kansız karı
Böyle mi oluyor çocuk olunca
Evet bilmiyor musun
Nerden bileyim çocuğum yok
Çok kilo almış
Güncelleme kısmı abahahahz
Bence her kadının doğasında var içgüdüsel
Hayır tabi ki
Bencede
Sen doğurma güzelliğin gider aman
Evett
Ne la bu
Doğum yapmış kadın vücudu
Berbat
Milletin aklını karıştırıp durms
Neden aklını karıştırıyor musum
Karıştırıyosun biliyorlar zaten
İsterim
Hayır
Hayır istemiyorum
hayır istemeyiz
Sen istiyor musun
Niye bunu attın aaaa
Doğum yapan kadınlarda oluyor bunlar
Ben zaten doğum yapmam asla
Bence asla demeyelimde belli yaşa kadar mantıklı değil illa çocuk sahibi olacağız evleneceğiz fakat yirmili yaslarin başında değilde 28-30 gibi çocuk doğurmak mantıklı çünkü gençlikte fizigimizi mahvetmek akıl karı değil.
Askm bilmem ki normalde çocukları çok severim ama cidden çocuk doğurmak zor hem fiziğinden kaybedersin. Bide benim aklima şey takılmış doğuran kadınlar ayakları iki numara falan büyüyor, cidden öyleymiş. Zaten ayaklarım 40 numara daha ne kadar olcak wnkqnqkaak bu yüzden çok korkuyorum ve yapmak istemiyorum
Sjsjsjisisissisi onu geçen bende duydum bı yerde ayak büyümesini ilk defa duydum ama🤣 mesela annem hamilelikte 4 dişini kaybetmiş çürümüş yani. yine kilo verir zayiflarsin ama şu resimlerdeki gibi olunca onu degistiremiyorsun çatlaklarin ameliyat izleri baksana korkunç gözüküyor biz vücudumuzdan bu kadar fedakarlık yapıp erkeklere çocuk evlat veriyoruz onlar bunu hakediyor. mu hayir
Bide hâlâ da nankörlük yapıyor erkekler jakwmwk valla ben yokum çocuk doğurmakta zor iş wknqqkm
Aynı ben 🥲🤣
Naianan
Ee sonuç?
Ne sonucu
Bune yaa
Doğum yapmış kadınlarda olan seyler
Görün hiçbir işe yaramıyor dediğiniz kadınlar vücudundan bu kadar fedakarlık yapıp size çocuk veriyor
Sende de oldu mu
Evet harika bişey
Bekarım 23 yaşındayım napcam evliliği çocuğu
Birgün yaparsın ama