Ben evlenmeyi bile düşünmüyorum ne bebeği. ama evlenirsem bir gün ve eşim çocuk isterse o zaman kızım olsun isterdim bir tane. çünkü kız çocuklarını daha çok seviyorum hatta benim prensesim olurdu.. ama hayal tabi ki işte. yine de erkek çocuk olmasın da. yaramaz olur birde onu çekemem. kızım olsun yeterli
Bazen istiyorum bazen de o sorumluluğu almak istemiyorum. Hazır yapılmış olanları severim diyorum 😂
Seni bu durumdan kurtarmak için her sabah aynı pozu çekip atayım sana. Şimdi o minik tatlı görseli büyüyünce bürüneceği hali görünce ısırasın geçer belki 😂 Kesin çözüm değil ama denenebilir 🤔
Evet ben aile hayatını ve çocukları çok seviyorum, bir kız babası olmayı da ayrıca çok isterdim. Allah herkesin gönlüne göre güzel, sıcak ve mutlu bir aile ve de sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin dilerim.
O kadar bebek delisiyim ki gören sanki 5 tane doğurmak istiyorum zannediyor ama aslında çocuk sahibi olmayı hiç ama hiç düşünmüyorum. Bebekleri aşırı seviyor olmam benim de istediğim anlamına gelmiyor. Fotoğrafı ısırmaya çalıştım ama ekrandan işe yaramadı :( :( :(
Bir bebeğim olmasını isterim ama yakın bir zamanda istemiyorum. Olmasını isterim çünkü, bebek hayata huzur getiriyor, duyguları güzelleştiriyor. Ama anne ve babaya büyük bir sorumluluk da yüklüyor. Sorumluluğu kaldıramayacağımı düşündüğüm için şu an böyle bir durum içinde kalmayı göze alamıyorum.
Sen benim bebekle olan mücadelemi biliyorsun. Onları göz ardı etmeden düşünürsen bebek istemekten vazgeçersin. 🤭
Vazgeçiyorum zaten hemen o yüzden istemekle kalıyorum. Bu çok üzücü.. nereden baksan üzücü yani sevindiren bir yanı yok olsa olsa minnoş ayaklar olur ama minnoş ayaklar uğruna her şeyi mahvedemem 🤧
@KnightsSword tam “ben bebek miyim” cümlene gülecekken aşağıda diğer bebeklerin sıralandığını gördüm, sahi sen şu OTZ.. yaşında adam değil miydin ya Bu aklıma gelmese olmazdı 🤭 Ruhun bebek senin ruhun kfjdcbxjk
Bir bebeğimin olup olmamasına hiç emin olamadım. Çok sevdiğim birisinden ancak olabilir. Sadece çocuğum olsun diye ömür sevmediğim birisinden çocuk yapmam boyu genlerini taşıyacak baktıkça aklıma gelir
Çok isterdim.. herkese nasip olmuyo annelik.. annelik duygusunu yaşayanlar dünyanın en mutlu insanları olsa gerek.. özellikle tüm kız çocuklarının bahtlari güzel olsun