Şimdi ben salı günü idrardan hamilelik testi yaptım iki çizgi çıktı silik çıkmıştı ikinci çizgi ama belirgindi dün aile hekimine gittim kan verdirdim bugün gittim kan sonucunu göstermeye baktı sonucuma pek emin olamadım dedi hamilesin gibi dedi ama bizim için önemli olan haftaya salı çarşamba gel kan tahlili ver bu sonucun üstünde çıkması bekleniyor normalde sağlıklı olan budur dedi hamile miyim değil miyim anlamadım net bir şey yok ortada yarına kadın doğuma randevu aldım bakalım o ne diyecek bana bir de aile hekimi doktoru folik asit verdi kullanmam için bir sorun olur mu sonuca siz de bakar mısınız?
İki çizgi silik çıktı, kan testi belirsiz dedi; bu durumda hamile miyim, folik asit kullanmak sorun olur mu?
O nasıl hekim aq hcg hormonu 5 üstündeyse ve bazı hormon yükseltici ilaçlar kullanmıyorsan ya da bazı hastalıklar var hcg hormonu yükselten öyle bir rahatsızlığın yoksa yani "sağlıklıysan" sen gebesin, bunun belirsizi yok 5> sonuçlar gebelik pozitif demektir.
0
2 Yorumla
Soran
5 gü
Yani ben de anlamadım bana öyle bir şekilde konuştu yani ben hamile miyim değil miyim anlayamadım çözemedim yani kafayı yedim ya kaç gündür gelip de bana o şekilde söz zaten normal idrar testi yaptım orada çıktı eksi kan testi yaptım orada da çıktı yani başka bir yalanı olamaz yani bunun o yüzden yarın kadın doğuma doktoru aldım oraya bir bakacağım işte