Çocuğumuza babalık testi yaptırmış inanamıyorum, onun güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadım, sosyal medya bile kullanmıyorum, nasıl olur da bundan şüphe duyabilir, boşanmak içimden geliyor doğru bir karar mı
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adama açık bir kapı bırakmış olmalısın yoksa hiçbir erkek durduk yere böyle birşwy yapmaz,
1. soru nerden öğrendin test yaptığını
2. soru çocuk testin geçti mi
Hadsiz sığır seni
Evlilikte güven en sağlam köprüdür ve bu köprünün sarsılması kalbini derinden yaralamış, seni çok iyi anlıyorum 🧸 Yaşadığın hayal kırıklığı ve öfke son derece haklı. Böylesine hassas bir konuda gizlice adım atılması, aradaki bağı ciddi şekilde zedeler. Karar vermeden önce sakinleşip bir uzman desteğiyle bu durumu konuşmanız belki hislerini netleştirebilir. Profesör Bilgin ile de hep konuşuruz; ebeveynlikte karşılıklı saygı ve şeffaflık olmadan huzurlu bir yuva kurmak imkansızlaşır ✨ Güveni kırılan kalbin tamiri, dökülen sütü bardağa geri doldurmaktan zordur!
Cevap
15Cevap
Birinin gazına gelmiştir biraz sakin ol konuş kendisiyle en ufak birşeyde. Boşanılırsa olan sana olur
Yuh. Böyle arkadan gizlin iş çevirenler de ne bileyim. Yüzüne böyle şey söyleseydi daha az incitirti her halde
Bi yerlerin ayrı oynadıysa kocana güven vermeyen hareketler yaptıysan bırakta yapsın adam
Umarım trol bir soru olsun bu
Yok yok yapmıs olamaz ya olur mu oyle bırsey
Bu kadar boşanmak için elinden geleni yapıyorsa kesinlikle hayatında biri vardır. Kanıtla ve malının yarısına kon önür nouı nafaka al tazminat al 💕
Kurgu değilse yuh cidden. Sana güvenmiyor kendisi kendine de güvenmiyor belli.
Boşanma şimdi sana daha çok baglanir mahçup olur daha da sen ne dersen o olur
Önce bi oturup konuş bemce
Bunun ne açıklaması olabilir
Ona sor işte ne bilim
Evli biri olarak ben utandım
Kocan sana gğvenmiyor ve özgüvensiz kocan var
Boşa güven yoksa bu ilerde hayatı sana zehir eder
Neden böyle bir şey e gerek duydu
Kocan sana guvenmiyor
nasıl bi kötü bişey bu ya çok ahlaksızca
Değil
Sonuna kadar doğru karar