Kızım sosyal medyadan Amerikalı biriyle tanıştı, muhafazakar bir anne olarak ne yapmalıyım?

Herkese merhaba 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım var kendisi sosyal medyadan 19 yaşında Amerikalı bir çocukla tanışmış bu duruma gelip bana anlattı ben de olumsuz olarak değerlendirdim ama kendisi ileride akademik kariyer için Amerika'ya gideceğini belki de orada kalıp orada yaşayacağını söylüyor şu an aramızdaki bağları koparmamak için çok bu konuyu dillendirmiyorum ama çok da bağlanmasını istemiyorum çünkü biz muhafazakar bir aileyiz karşı taraf hiçbir şekilde ne yüzünü gördüm ne konuştum ne de tanıyoruz tanımadığınız insanlar bu durumu çok kafama takıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum malum gençlik bir şey söylediğin zaman beni düşman kabul ediyor arkadaşları var onu yönlendiren bu işin olabileceğini falan söyleyen o yüzden beni hiç dinlemiyor zaten zor bir ergenlik dönemi geçirdi sebebi ise hep o sosyal medya yüzünden kavgalarımız laf dinleyen bir çocuk değil tam bildiğiniz Z kuşağı şimdi beni yargılamayın lütfen empati yapın ben bir anneyim gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum siz olsaydınız ne düşünürdünüz bu konu hakkında

Kızım sosyal medyadan Amerikalı biriyle tanıştı, muhafazakar bir anne olarak ne yapmalıyım?