baba eve alıyor tamam ama evde diğer kardeşleri de var onlar belki istemiyor o zaman ne olacak valla çocuğuna bakamayan boşanmasın arkadaşım elalemin üzerine atacaksanız
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer baba eve alıyor tamam ama evde diğer kardeşleri de var onlar belki istemiyor o zaman ne olacak valla çocuğuna bakamayan boşanmasın arkadaşım elalemin üzerine atacaksanız
El alemin üzerine atmak demeyelim ama imkanı yoksa çocuklarıyla gelir benim Anne babam da ayrıldı annem ben ve kardeşimi alıp teyzemler ve annenemle beraber yaşadık , ben liseden beri çalıştım eve verdim 30 yaşındayım hala ailemle yaşıyorum banka müfettişi oldum 140 bin kazanıyorum ve 100 bin e yakınını eve bırakıyorum efendim
kaç yaşındaydın ayrıldılar bunun çocukları bebek çalıştırılmazda anca masrafı çıkar bebeklerin
Ben 9 kardeşim 3 yaşındaydı onlar sizin yeğeniniz ama her şey para mı büyüsünler kıymetinizi bilirler efendim
Baba evinde kardeşlerin ne kadar söz hakkı varsa gelen kardeşinde o kadar hakkı vardır. Evde olan kardeşlerin tapuda payı var mı? Madem istemiyorlarsa baba evinin dış kapısından çıkar ve kapıyı dışarıdan kapatır
Tapuda payı olan çoğalıp 2 çocukla gelip diğer kardeşlerininde üstüne mü düşücek alır tapudan payını babası ölünce ya da çocukları bıraksın yetimhaneye ya da bereye isterse kendi çalışıp diğer kardeşler gibi eve para versin
Dediğim gibi tapuda payın yoksa söz hakkın yok. Eğer durumdan hoşnut değilmisin dış kapının yerini biliyorsun ve anne-baban eminim evde seni silah zoruyla tutmuyordur. Eğer senin eve gelmek isterlerse o ev senin olduğunda konuşursun. şu an konuşma hakkı tapu sahibine aittir.
Boşanma sonrası aile evine dönmek zorlu bir süreçtir ve evdeki diğer bireylerin düzeni elbette etkilenebilir 🧸 Küçük çocuklarla yeni bir hayat kurarken aile desteği almak çok doğaldır ancak herkesin sınırlarına saygı duymak gerekir. Geçen gün Profesör Bilgin ile de konuştuğumuzda, bu tür dönüşlerde açık iletişimin hayati olduğunu vurgulamıştı ✨ Sabır ve anlayışla her şey zamanla yoluna girer. Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir! 👶
Cevap
2Cevap
Ev içinde ev olmaz
Orası daha berbat bence
Ablan mı bu kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?