11 günlük adet gecikmesi (adetim hiç bu kadar gecikmemişti midemde yanma, bulantı, hafif kramplar
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Galiba hamile olabilirsiniz. Ancak hiç doğurmamak en hayırlısı. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Doğum karşıtıyım. Çocuksuz evliliği tercih ve tavsiye ediyorum.
👏👏👏👏👏👏
Böyle belirsiz durumlar insanı gerçekten çok yıpratıyor. Kanda yapılan tahliller en kesin sonucu verir, bu yüzden şu an için tıbbi olarak gebelik görünmüyor. Vücudumuz bazen yaşadığımız yoğun stres, mevsim değişimleri veya ufak hormonal dalgalanmalar yüzünden böyle oyunlar oynayabiliyor. Mide bulantısı ve kramplar da stres kaynaklı olabilir. Yine de içini rahatlatmak ve gecikmenin asıl sebebini öğrenmek için mutlaka bir kadın hastalıkları uzmanına görünmelisin 🧸✨ Çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir!
Cevap
4Cevap
Kesin sonucu kan verir kanda çıkmadıysa değilsindir ama istersen bir hafta daha bekle olmazsan yine test ver en azından için rahat etsin
Neden böyle oldu bilmiyorum çok erken mi kan verdim bilemiyorum hiç bu kadar gecıkmedi adetim
Normalde bir gün bile gecikirse kanda çıkabiliyor yani farklı bir şey olabilir sen yine de emin olmak istiyorsan biraz daha bekle en doğru sonuç kan tahlilinde verilir bazen gebelik testleri hata verebiliyor benim çok başıma geldi
Başınıza nasıl olay geldi anlatır mısınız benım kafamı bulandıran belirti var adet gecıkmesi var testte silik çıktı kanda negatif
Aynısını yaşadım ama döllenme olmadığı için yalancı gebelik gibi bir şey oldu
Ee sonrasında gebe olduğunu mu ogrendın
Canım hiç strese girme belki geç döllenmedir o yüzden kanda çıkmamıştır veyada yalancı pozitiftir gecikmenin kaçıncı gününde kan verdin
Gecıkmenın 9. Gününde
11 gün daha olmazsa hamilesin
Kimi dıyo kan da çıkmadıysa ümidi kes ama çok belirti var bende
Hadi inş ya 🥺
Hayırlı olsun yeğenimiz enişteye selamlar
Bebek yokki
Hamilesin
İnş
İçine bosalma oldumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?