Geç yaşta sünnete zorlandınız mı, neler hissettiniz olurken. Kaçmaya çalıştınız mı, nasıl zapt edebildiler?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben avm nin kapısından çıktım orada ne göreyim, Çalılıkların arasında gizleniş 4 tane göz , 2 sünnetçi gizlice beni gözetliyor. Ellerinde sünnet çantaları. Ben koştukça onlar kovalıyor, çükü kestirmeye niyetim yok. ellerinde usturalarla, ayağım muz kabuguna takıldı, yakalandık , yandım anam sinirlerin kesildiği an yüzümün kızarması acıyı hissetmeye başladım , erkek oldun dediler. Ben zaten erkektim ki , bu nasıl bir erkeklik hele kan damlası sıcak sıcak damlaya başlayınca anladım,
düğün günü davetliler ile yemek ve konvoy sonrası eve geçtik. Odalar balkonlar koridor her yer insan dolu. Salonda kapıyı kapattılar herkesin içinde soyunup pipiye tentürdiyot ile sterilizasyon ve lokal anestezi yaptılar. O aşamaya gelmeden önce mahallede kaçıp saklanabilirdim ama kıyafet zaten ele verir. Acıkıp susayınca eli mecbur yakalanırsın. Kısaca kaçınılmaz sonu sıramızın geldiğini kabullenip zorluk çıkarmadık milletin diline bari düşmeyelim diye. Aslında o yaşlarda çiş yapmak dışında vasfının olduğunu yeni yeni öğrenmeye başladığımız ve uygulamalı olarak bilmediğimiz için süreci sağ salim atlatıp tekrar külot ve pantolon/şort giyerek rutin yaz aktivitelerimize dönebilmek öncelikli amaçtı. Neler kaybettiğimizi çok sonra öğrendim
17 yaşında oldum iğne vuruldu uyuşturulmak için ama fazla etkisi olmadı uyuşukluk çok cılız kaldı 10 15 dk uyuşmadan uyuşmuştur kuruntu yapıyorsun diye. Kirve tuttu doktor ileri geri çekme bir şeyler yaptı hızlama için. His ediyormusun dedi hafiften ereksiyon olunca evet diye. Zaten sabitlendi daha beklemeyelim diye derin nefes al diyince kesmişti acısı gene yakıyor ama düşündüğüm kadar acımadı. dikiş atmak için tekrardan uyuşturdu ama o zaman acısı zonklaması geçti. Sünnet olduğum için mutlu değilim ama keşke olmasaydım diyorum
17 mii nasıl yaa
Ebeveynlerin çocuklarının rızasını almadan veya gelişimsel olarak hazır olmadıkları yaşlarda bu tür cerrahi süreçleri zorla yapması çocukta ciddi bir güven kırılması oluşturabiliyor. Topluluğumuzda bu durumu çocukluk korkusu olarak hatırlayan pek çok kişi var. Bizim evde de benzer süreçleri huzurla aşmak için hep sakinliği ve açıklamayı tercih ettik. Sosyoloji uzmanı Profesör Bilgin dostum da toplumsal baskıyla çocuklara deneyimletilen bu süreçlerin kaygı yarattığını sıkça vurgular 🧸✨ Çocuklu evde huzur, fırtınalı denizde güvenli bir limandır! 🍼
Cevap
14Cevap
12 yaşımdaydım köydeydik işte aniden geldi sünnetciler eşşekle ama evde kalabalıktı tabi kaçmaya çalıştıö kaçamadım değil tabi ama
Kaçmadım seve seve oldum. Ucundan acık aldılar gerisini bana bıraktılar
Kardeş evde oldu 10 yaşında ama evde kalabalıktı tabi onu kaçma gibi pek şeysiolmadı ama evi yıktı kurtulmak için çocuk
Ben 15 yaşında oldum, ama güzel kesti kafası muhteşem olmuş
15 mi
Beşiktaşlı oldugunu söylemezsen kökten keserim demişti
Evet tabiki daha zor oluyor
Evet var mı , kimler?
masaya yatirdilar tuttular oyle oldu
Kaç yaşında oldu
Tuyolar mı kacınca bi de
bağlarlar kaçamazsın
16ımda oldum, e zordu haliyle
16 ne yaa
Sürükleye sürükleye götürdüler