+1 yılKalmıştım evett. Bir keresinde çok acil hastaneye gitmem gerekmisti. Ailem yanımda olsa direkt arabayla giderdim. Ama olmadıkları için haliyle kendi imkanlarimla gitmeye çalışmıştım. İlk bu zorluk geldi aklıma. Ha bir de yemekk. Ev yemeğini çok özlüyor insan.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl17 yasimda universiteye basladigimdan beri hep uzaktayim. Tatillerde gidiyorsunuz ancak doyurucu olmuyor en azindan benim icin.
Özlem cok fazla ayrica tek basina yasamak belirli zaman sonra ruhen ciddi yormaya basliyor. Hasta oluyorsunuz teksiniz, es dost arkadas cok var ancak aile gibi degil. Zor seyler de yasasaniz teksiniz uzakta oldugunuz icin sizi merak etmesinler diye filtreleyerek anlatiyorsunuz. Telefonlariniz acilmazsa endiseleniyorsunuz. En son ruhen huzursuz hissettigimde aileme ulasamadim ve annemin kaza gecirdigini ogrendim o dakikalarda. Her seyi hisseder hale geliyorsunuz.
Yalnizliga methiyeler dizilmez, yalnizlik zordur.
17 Yorumla- +1 yıl
Evet özlem belki neyse de, hastalık çok zor olur aileden uzakta.
- +1 yıl
En beteri ev tasimak.
- +1 yıl
Şu hayatta belki de en çok çektiğimiz çile 🥵 5 şehir, 8 ev taşımak 😱
- +1 yıl
3 sehir 5 ev tasinmasi.🙄
- +1 yıl
Hangi şehirler diye sorsam? 😅
- +1 yıl
Susma hakkimi kullanmak isterim.😊
- +1 yıl
Tabi ki 😅 Ama şunu söylemek isterim, ev taşımak hele hele apartmandan eşya indirmek özellikle de merdivenlerden yukarı çıkartmak zulüm 🤦♂️
- Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılUzun süre uzak kalmadım maksimum 2 gün baba öyle uzak çokk durmaya izin ni yok oyuzden zorlukları ne bilemem
25 Yorumla- +1 yıl
Anne babaa çocukları sever kimisi çok beli eder kimisi etemz ama sevgileri birdir
Ama kızlar daha narin ve korumak gerkti için kız çocukların daha şımarık ve sevgisi beli ederler - +1 yıl
Yine teşekkürler reis 😂
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç uzak kalmadım askerlik dışında gadası
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKalmıştım bir dönem. aram zaten kötü olduğu için bir zorluk çekmedim
13 Yorumla- +1 yıl
Umarım düzelir kardeşim
- +1 yıl
Saolasın abi
- +1 yıl
Sen de sağol canım kardeşim 👋😇
9 yıl 3 farkli şehirde yalniz yasadim.
Bazen o kadar özlüyorsun o kadar gidesin geliyor ki hemen atlayıp gidemiyorsun.. yalnız yemek yemek, hastaneye yalnız gitmek, tabii ki goruntulu konuşuyorsun ama canlı kanlı karşında olup sarılmak gibisi yok. Ben gece korkardım bir de o zorlandı beni.
15 Yorumla
+1 yılkanka Askerlikte kaldım herşeyi kendin yapıyorsun her şey ayrı bir dert eğer temizlik vsaire seviyorsan ozamanda anne baba kardeş abi bunların hasreti seni mahvediyor eğer aileye bir düşkünlüğün varsa yani zor maalesef yemek hazırlayıp yemek ayrı bir dert zaten
16 Yorumla- +1 yıl
hmm ozaman senin önünde bir zorluk engelyok sen captan olmuşsun farkında değilsin kral bey 😊
- +1 yıl
Allah Yardımcın Olsun kanka bende işsiz beş parasız boş boş geziyorum
- +1 yıl
😊
+1 yılKaldım. Bir zorluğu yok, eğer kendi başına bir şeyleri yapmayı öğrendiysen, kendi ayaklarının üzerinde duruyorsan, yalnızlığı ve sessizliği seviyorsan.
23 Yorumla- +1 yıl
Onu da kendi kendine atlatıyorsun.
+1 yılKaldım/kalıyorum. Benim için tek zorluğu onları çoook özlüyor olmam. Üniversiteyi bile onlardan ayrılmamak icin İzmir'de okuyan ben şimdi çok uzaklardayim.. kader
25 Yorumla- +1 yıl
Çok zor bir durum gerçekten, okul yıllarında özellikle öyle oluyor. Yurtlarda aileyi özlerken, bir de halden anlamayan insanlarla yaşamak çok zor. Ben de aileme uzak yerde okuyamadım yakın bir yer olduğu için de her haftasonu eve giderdim. Umarım kısa zaman içinde ailene kavuşursun 😇
- +1 yıl
Önümüzdeki yaz için planlarım var 😌
- +1 yıl
Ne güzel, umarım gerçek olur 😊
- +1 yıl
İnşallah 😊
- +1 yıl
🤲😇🌸
Evet okulum başka şehirde olduğu için şu an ailemden uzağım ve gerçekten de zor bir durum ev ortamını seven biri olarak evinden uzakta olmak çok kötü hissettiriyor
12 Yorumla
+1 yılEvet kaldım. Aynı şehirdeyken görüşemediğim de oldu. Ama aştım, alıştım.
21 Yorumla- +1 yıl
Mecbur kalınca alışıyor insan.
Yıllardır tek yaşıyorum insan bir zaman sonra alışıyor her şeye alıştığı gibi bir sıkıntısını çekmiyorum.
15 Yorumla
+1 yıl18 yaşından beri yalnız ve uzakta yaşıyorum. Şahsen hiçbir zorluğunu yaşamadım. Hayat hep bana loloydu.😂
16 Yorumla- +1 yıl
Evet, ortalama 15 yıldır hep yalnız yaşadım. Bence herkes bu deneyimi erkenden yaşamalıdır. Türkiye bireylerinin dar görüşlü ve psikolojik sorunlu olmasının tek sebebi budur. Kimse dilediğince yaşamıyor. Ozguven yok. Daha 35 yasinda kadin/erkek eli tutmamış insanlar var.😂
- +1 yıl
Ben ev tutmuştum. Hiç yurtta yaşamadım.
+1 yıl16 yıldır ailemden uzağım. Zorlukları evet var özlüyor insan
21 Yorumla
+1 yılKalmadım keşke kalsaydım en büyük pişmanlığım üniversiteyi uzakta okumamak 🤦🏽♀️
11 Yorumla
+1 yılÜniversitede kalmıştım. İlk yıl zor oldu ama sonra dönesim gelmedi😅
13 Yorumla- +1 yıl
Evet ya bende😅
+1 yılEvet 14 yaşındaydım açıkçası zorluğu pek olmuyor kurtulus olarak görüyosun daha çok
11 YorumlaAskerde kaldım 6 ay 😅 biraz özlem oluyor abi sadece her şey aynı
12 Yorumla
+1 yılOkul pansiyonlarında kaldım yıllarca ailem ilçede oturduğu için. Zaten yaşın küçük olduğu için idare seni çok sömürüyor tam bir kısıtlanma dönemi. Yemekler desen yetmiyor …Anne olmayan insanlar yurt idarecisi olmadın kamu spotu dnfmfmffn
116 Yorumla- +1 yıl
Twitter da Çılgın bakire diye bir lakap görmüştüm tam bizim yurt müdürüne uyuyordu. Kadın hiç evlenmemiş sert biriydi sadece yalakalarına iltimas geçerdi. Telefonları bile belli saatler kullanıyorduk haftada 1 gün 3 saat çarşı izni vardı. Kadın deodorantımı okula getirdim diye almıştı ya Anlatabiliyor muyum. En çok içime dokunan sadece 1 dilim börek verilmesiydi 2. De hep gözüm kalırdı nfnfnfnfkgk.
- +1 yıl
Seninki de bizim hesap. Daha neler neler çektik bu kadın yüzünden. Aşk tesadüfleri sever sinemaya gelmişti saati uymuyordu çarşı iznime 1 saat kaydırarak hakkımı kullanmak istemiştim izin vermemişti aynı gün yalakasına saatlerce izin vermiş ama gmfnfnfnf
- +1 yıl
Valla. Yurtta arama yapardı makyaj malzemesi bulursa alırdı sonra da dalga geçerdi. Yemek dağıtan personele fazla yemek istenirse vermeyin demiş sanırım bi de.
- +1 yıl
Öyle işte daha çok şey vardır da aklıma gelmiyor
- +1 yıl
Bende öyle. Lise birde yine idareciler yüzünden çok zor şeyler yaşadım anlatmak bile istemem sonra okul değiştirdim bu çılgın bakireye denk geldim. Zararsız iyi de bir insanım ama ailen seni savunmuyorsa ve çocuksan istediğim gibi hakaret ederim kafasında yaşıyorlar sanırım
- +1 yıl
O yüzden ilerde çocuğumun pansiyonda yurtta falan kalmasını istemem. Hiç bir çocuk kimsenin ego tatmin aracı değil … Türkiye de eğitimde büyük bir açık var
- +1 yıl
Kesinlikle 👌🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılUni de kaldım. Zorluğu yoktu.
Şimdi ailemleyim daha zor. Kavgalar babamın biraz kafadan kırık olması vs asıl şu an zorlanıyorum.126 Yorumla- +1 yıl
O çoğu ailede var sanırım 😅
Cevap sahibi+1 yılBenimki biraz daha fazla.
Çalışmıyorum da şu an daha kötü.- +1 yıl
Ben de aynı 😂 Babamla her gün harp halindeyim.
Cevap sahibi+1 yılBen konuşmuyorum bile pek 🙂
- +1 yıl
Ben de küsüm 😇
Cevap sahibi+1 yılKüslük için bişey hissetmen gerek bende sıfır 😃 neyse yaşasın dünyasını, baba olarak iyi değil insan olarak da dışarıya iyi.
- +1 yıl
O kadar kötü diyorsun yani, babalar hep öyle 😅👍
- +1 yıl
Yine de kıymetlerini bilmek lazım dostum, Allah korusun onlara bir şey olsa üzülen yine biz oluruz.
Cevap sahibi+1 yılErkekler genelde böyle, sağolsun sayesinde ve gözlemlerim sonucunda erkeklerin baba ve sadık eş olamadıklarını anladım. Evlenen de kendini inandırsın. 🙂
- +1 yıl
Bilmem 😕 kişiden kişiye değişir...
Cevap sahibi+1 yılYok değişmiyor o aşko.
- +1 yıl
Niye yani bende mi öyleyim 😱
- +1 yıl
Aşkolsun aşko
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen
- +1 yıl
Kanıtlar mısın peki 🤔
Cevap sahibi+1 yılHayır. Ama babandan bahsederken gülüyorsun.
- +1 yıl
İyi de, sen de babandan gülerek bahsettin? Ayrıca ben istisnai durumlar dışında hiçbir yerde kötülük olmasını istemem, öyle bir yapıya sahibim.
- +1 yıl
Bak 5 dk. önce de babamla yine tartıştım. Sende de nasıl bir göz varsa artık.
Cevap sahibi+1 yıl😃😃 Sus değmiyorlar.
Ben naptım 😂- +1 yıl
Ne bileyim ya sıkıldım hayattan artık
- +1 yıl
Gece kabuslar sabah akşam kavgalar
Cevap sahibi+1 yılTek tek neden yazıyon WhatsApp mı burası sjsj
Geçer geçer dediğin gibi olsalar dert olmasalar dert- +1 yıl
Ne fark eder ki? Beğenmiyorsan özelden yaz. Allah Allah 🙄 Bir de şu var, görünseler suç, görünmesek ayrı suç.
Cevap sahibi+1 yıl😃Haklısın
- +1 yıl
Neyse yorumların için teşekkürler 👋 Senin de başını ağrıttım, iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah iyi geceler
+1 yıl13, yıldır uzağım. zamanla azalsada hasret bitmiyor..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk ortaoula giderken sanırım. Zor olmadı çünkü dedem ve babaannemle kaldım
20 Yorumla
+1 yılKalmadim ki sanırım üniversiteye gidince
21 Yorumla
+1 yıl14 gün kaldım ve zordu
13 Yorumla- +1 yıl
Geçti şükür
şu an uzaktayım ve zorluyor genel olarak
11 Yorumla
+1 yılözlem oluyor tabi + Ev yapımı o güzel yemekler.
11 YorumlaÖzlemek dışında sıkıntısı yok
20 YorumlaLisenin başından beri hep kaldimm alışıyor insan
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Askerlikle başladı 5 sene sürdü
10 Yorumla
+1 yılKaldım. Kendine bakmayı bilmiyorsan çok zor.
13 Yorumla- +1 yıl
Çamaşır yıkamak bulaşık yıkamak yemek yapmak evi temiz tutmak gerçekten kolay değil kadınlar iyi ki varlar ve bu ataerkil toplumda baya sorumluluk yüklemişler. Erkeğin işi de zor tabi ama hepsi üstüne kalınca hayatımdaki kadının kıymetini derdini az çok anlıyorsun
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç uzak kalmadım.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 932 cevap paylaştı. Kaldığım oldu
10 Yorumla
+1 yılAlışıyor insan
10 Yorumla
+1 yılKalmadım.
10 YorumlaEvet halada oyle
16 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok fazla kaldım
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?