Kimse çocuğum olduğunda bana yardım etmemişti, her şeyimi kendim yapmıştım, aldığım eşyaları ablam boşta durmasın, ben para vermeyeyim boşa, bana ver diyor. Sizce vereyim mi
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimse çocuğum olduğunda bana yardım etmemişti, her şeyimi kendim yapmıştım, aldığım eşyaları ablam boşta durmasın, ben para vermeyeyim boşa, bana ver diyor. Sizce vereyim mi
Cevap
4Cevap
İkinci çocuğu düşünüyorsan güzel kullanmasını işi bitince geri istediğini borca girerek aldığını işe yaramaz hale getirirse yenisini istediğini uygun bir dille anlat.
Başka çocuk düşünüyorum diyorsan ver gitsin evde çürümesin.
Çocuğum olmaz zaten boşandım da zoruma giden bana kimse yardım etmeyip borca girerken herkesin gözü kapalıydı şimdi benden onları istemesi ve durumu oldukça iyi
O zaman böyle söyle 👍 para karşılığı sat
Vermez asla üstüne de tonla laf eder
Ağzının payını ver sende
Çekiniyorum ya
Çekinecek ne var. Borç harç aldığını çocuğunun ihticlari için para lazım olduğunu o eşyaları satacağını söyle teyzesi olarak Çocuğuna katkısı olacağı için teşekkür ettiğini söyle fiyat araştır elindeki ürünlerin değeri 3 se ve satmak istemiyorsan 5 de 👍 büyük ihtimalle 5 çok der sende yeğeninden Para sakındığını söyle satmıyorumda veemiyorumda diye üste çık.
Bi şey söyleicem artık bakalım
Söyle hiç çekinme 👍 sen pasif kaldıkça böyle hakkını yerler. Cırla biraz.
Gerçekten öyle olmak gerekiyo ya
Kesinlikle öyle olmak lazım yoksa sen cefa çekersin ablan sefa sürer.
Katılıyorum zaten öyle de oluyo
Bu olayla bu gidişata dur de 👍
Lazım değilse ver tabi ama ücretli ver eğer kimse destek vermediyse
Sorun zaten kimsenin bana yardım etmeyip almam ve ücretsiz istiyo hepsini ben zamanında 100 bin geçik ödedim onlar için
bir çocuğun daha olmayacağı ne malüm
Olmaz boşandım da onları ben borca girip almıştım zamanında kimse bana bi şey vermemişti zoruma giden ablamın benden onları istemesi
pek doğru bulmadım senin kendi rızan olmadan istemesi sorun
İşte bide ne zorluklarla aldığımı biliyo yemin ederim durumu olamayan biri olsa içim rahat veririm ama durumu çok iyi ben çocuğuma bi çöp almadı
ciddi olamasın çocuğun için hiçbir şey almamışmı
Yok almadı herşeyi borca girip aldım
kusura bakma ama onun ablan olduğundan emnmisin .. olursa sorarsa dolap uyglamasından satıyorum de
İşte bak ablam ya benden büyük ama bana hiç bimşey yapmadı konu kendisi olunca istiyo
Sen dediğimi yap
Öyle yapıcam zoruma gidiyo çünkü
Maalesef boş birisi
Cimri biraz
Cimri olmayı geçtim çocuğa hiç bir şey alamamsi yüzsüzlüktür..
Evet almayıp benim aldıklarımı istemesi daha kötü insan biraz düşünür
Salende mesafeli ol dediğimi yap
ver ne olacak
Sorun vermek değil zoruma giden ben boşanmıştım o zamanlara ve herşeyimi borca girerek almıştım çocuğuma elbise bile almamıştı durumu da çok iyidi şimdi de benden bunları kendisi istiyo
satmayı düşünüyorum diyebilirsin o zaman
Öyle dersem alınacak trip atacak durumu olamayan biri olsa gözüm kapalı veririm ama benim zor durumumda yanımda olmayan bana destek olmayan birine öyle vermem benim zoruma gidiyo
E ver napcan tekrar çocuğun olursa geri alırsın
Günceli okuyor musunuz acaba
Okuduk cimri misin nesin
Bence sen beyinsizsin benim çocuğum olduğunda zor durumda kimse yardım etmiyo ben niye bedavaya veriyorum teyze
Gizliden hakaret edendir beyinsiz.
Gizli diyenin resmi bile yok beyin yoksunu teyze yaşlanınca bunuyo insanlar
Senin aptalca lafların gram umrumda değil. Sorunlu birisin belli ki ondan boşamıs kocan
Aynen senin gibi es clerle oluyordu
Seninle ergen dalaşına giremem herkes kendi kalitesince konuşur
Teyze olmaktan iyidir yalah teyzelerin yanına
Bu mu yani tek kafanın bastıgı teyze ve es crt demek mi. Bu laflar seni basit yapar beni değil. Hayatta herseyin karşılıklı olmadıgını, hele ki aileye karşı, belki bigün ögrenirsin. Tabi aile ne bilir ögrenir ve aile olabilirsen
Boşluk zor zamanında ailen yanında olmuyorsa ben niye yardım edeyim ki ben ondan yaşça küçüğüm ama kendisinin durumu çok iyiken bana asla yardım etmedi sen böyle bi şeye aile mi diyorsun
Kullanmıyorsan ver
Kulanmak kullanmamak deyil bana kimse yardım etmeden ben her şeyimi borca girerek almıştım o zoruma gitti yani
Haklısın da senin iyilik yapman iyidir ya da satsaydın o zaman
Ben onları normalde durumu kötü olup alamayan birine hayrına vericektin ama ablam istedi açıkçası vermek istemiyorum çünkü ablam çocuğuma bi kıyafet bile almadı ve durumu da oldukça iyi
O zaman verme boş ver birine söz verdim dee
Bi şey dicem artık
Ben de bir şey diyicem
Buyur
Buyururum da önce gerçekten buyur et
Anlamadım ki
Anlatırım da gelmen lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumu yaşayan çok anne var. Senin de o eşyaları ne emeklerle, borca girerek aldığını çok iyi anlıyorum. Kimsenin destek olmaması da cabası. Eğer içinden gelmiyorsa, kendini kötü hissedeceksen veya ileride çocuğuna lazım olacaksa vermek zorunda değilsin. Kendi huzurun ve emeklerin her zaman daha önemli olmalı. Unutma, annelik bazen hayır demeyi gerektirir! 💖🤱