Eşim yeğenine destek oluyor ama ikizlerimize ikinci el bebek arabası istiyor, bu durumda haksız mıyım siz olsanız ne yapardınız?

Eşim doktor ben de mühendisim ortalamanın üstünde kazanıyoruz ikimiz de ve yakında ikizlerimiz olacak.

Bugün bebek arabalarına baktım tek başıma ve ortalama ikiz olduğu için piyasa 60-70k beğendiklerim. Eşime bunu söyledim ikinci el alalım zaten kendi abisinin yeğeninin kullanmadığını gereksiz olduğunu söyledi Ben de karşılık olarak benim de maaşımın olduğunu söyledim karşılığında aldığım cevap yeğenini kastederek Onun da amcası var ne yani yaptı bana.

E ben de o zaman babasız benim çocuklarım dedim bir tane bebek arabasını çok gördü sahiden bana yeğeninden bahsederek amcası var diyor ne alaka enteresan ya

Merak ediyorum sadece şu ekonomide sahiden bu tarz şeyler yaşayanlar var mı benim gibi sizin tepkiniz ne olmuştu çünkü 2 saattir buna ağlıyorum evi terk edesim bile var şakasız

Eşim yeğenine destek oluyor ama ikizlerimize ikinci el bebek arabası istiyor, bu durumda haksız mıyım siz olsanız ne yapardınız?